Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej, montáž a servis kamerových a zabezpečovacích systémů, připojení nových i stávajících systémů na naše pulty centrální ochrany PCO. Nonstop monitoring a nonstop služby klientům. Specialista na logistická centra a VIP objekty. Recepční služby. Detektivní služby a strážní činnost. Pořadatelské a jednorázové akce. Pochůzkové on-line systémy. ...

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Montáž - kamerové systémy Prodej a montáž - televizní systémy Elektroinstalační práce Montáž - telekomunikační technika

Bezpečnostní a hlídací služby: - poradenská činnost, bezpečnostní posouzení objektů - zpracování projektové dokumentace slaboproudých systémů a zařízení v systému CAD - zastupování organizací i jednotlivců při zabezpečování objektů, vypracování odborných posudků, doporučení a posouzení stávajícího stavu - kompletní dodávka ...

Bezpečnostní služba: - elektrická zabezpečovací signalizace - kontrola vstupu a evidence docházky - systémy průmyslové televize - ozvučení - elektrická požární signalizace - stabilní hasící zařízení - ruční hasící přístroje - perimetrická ochrana - pult centralizované ochrany - zásahové skupiny - fyzická ochrana ...

Služby: - fyzická ostraha objektů, areálů - ostraha obchodních center - pult centrální ochrany (PCO) - úklidové služby. Návrh, montáž: - kamerové systémy - poplachové systémy.

Jsme součástí českého holdingu JABLOTRON, tradičního výrobce alarmů. Naše tradice s poskytováním bezpečnostních služeb ochrany objektů a osob sahá až k roku 1991. Střežíme různé typy objektů (byty, rodinné domy, prodejny, kanceláře, sklady, výrobní haly, instituce a úřady) a vozidla na celém území České republiky.

Služby: - řešení na klíč v oblasti integrace, fyzické bezpečnosti, od poskytování poradenských a konzultačních služeb, zpracování bezpečnostních studií a různých stupňů projektové dokumentace až po realizaci a následný servis systémů technické ochrany (STO), elektronické požární signalizace (EPS), datových center a veškerých přenosových tras.

Digitální tiskové studio - tisk vizitek - velkoplošný tisk - výroba fotoobrazů - samolepky.

Společnost je oficiálním výhradním distributorem produktů švýcarské laboratoře RegenLab.

Ordinace klinického psychologa s.r.o., PhDr. Eva Hofírková poskytuje diagnostiku, prevenci a léčbu duševních onemocnění i dopravně psychologická vyšetření. Naši ordinaci najdete na Praze 8 v budově polikliniky na ulici Mazurská. Klinická psychologie pro dospělé i děti: - klinicko-psychologické vyšetření - neuropsychologické vyšetření - ...

Bezpečnostní agentura - služby soukromých detektivů - ostraha majetku a osob - recepční služby - přeprava finančních hotovostí a cenin - zabezpečovací systémy.

Karmelitánské nakladatelství, s.r.o. patří mezi největší vydavatele náboženské literatury v České republice, za dobu svého působení, vydalo již více jak 2000 titulů. Mezi naše nejúspěšnější edice patří Katecheze do kapsy, Malý duchovní život či Familia. Jsme křesťansky orientované nakladatelství s vlastní sítí kamenných knihkupectví, distribucí a ...

Prodej: - beletrie, poezie - dětská literatura - historie, filosofie - religionistika, psychologie, pedagogika - výchova - křesťanská literatura - klášterní produkty. Tato prodejna je odběrným místem pro objednávky z internetového obchodu www.ikarmel.cz.

Správa a pronájem areálu Radiová Praha 10 a nemovitosti Slezská 96 Praha 3 a okolí. Nabízíme pronájem všech druhů prostor: - kanceláře - laboratoře - výrobní prostory - skladové prostory - manipulační prostory - parkovací místa.

Zabýváme se správou počítačových sítí

Nabízíme jazykovou, stylistickou a gramatickou korekturu Vaší bakalářské, diplomové či jiné práce v českém jazyce. Rádi Vám pomůžeme také s formátováním anebo s překladem abstraktu do řady jazyků. Nabízíme také službu tzv., předběžné oponentury, kterou můžete využít, pokud se Vám Váš vedoucí práce nevěnuje. Dále nabízíme zpracování PR článků, ...

Služby: - mediální agentura - tvorba webových stránek - tištěná reklama - internetová reklama - Event marketing - Public relations....a další.

Služby - sítotisk - výroba tiskovin, vizitky, letáky, plakáty, brožury, publikace, knihy, časopisy - řezaná grafika - grafické zpracování návrhů..

Vyvolávací systémy. Digital signage. Prodej reklamní techniky: - stojany před obchody, do obchodů - hliníkové, kliprámy - akrylátové stojánky. Světelná reklama.

Reklamní předměty na zakázku. Pískování Vašich nápadů ...textů, obrázků, log k různým příležitostem. Cenová kalkulace podle náročnosti Vašeho přání.