Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské sítě Další služby: - zemní a výkopové práce - demoliční práce - nákladní autodoprava Realitní činnost.

Činnost: - služby v oblasti komerčních nemovitostí - správa budov

Služby: - produkční agentura - kompletní umělecká produkce - tour management - grafické práce - PR, reklamní činnost a marketing

Prodej: - bytový textil - oděvní látky - textilní galanterie Služby: - návrhy a realizace interiérů Krejčovství, šití: - dámské oděvy - záclony, závěsy - opravy a úpravy oděvů včetně kůže a kožešin

Služby: - telekomunikační operátor - veřejné telekomunikační služby postavené na IP telefonii.

-Poskytování informačních služeb

Služby: - rozvoj lidských zdrojů - HR poradenství - osobní koučování.

VLTAVA LABE MEDIA a.s. je vydavatelství, které vydává 70 regionálních mutací Deníku, 70 regionálních týdeníků a 15 časopisů. Je právním nástupcem společností VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., a Astrosat Media s.r.o., dvou vydavatelství působících na českém mediálním trhu, zejména v oblasti tištěných médií, od roku 1992.

Služby - skupinová cvičení - masáže - pohybové programy - kosmetika.

Služby: - tvorba webových stránek - grafika - SEO optimalizace - PR články

Vydavatelská skupina VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. (VLP) vydává celkem 94 regionálních titulů. Patří mezi ně 67 regionálních deníků sdružených v inzertní síti VLP TOTAL, 18 týdeníků, které jsou 1 krát týdně součástí příslušného regionálního deníku a 9 zcela samostatných týdeníků.

Služby: - pořádání výstav, koncertů - event management.

Vývoz odpadních vod a fekálií.

Překlady - angličtiny - francouzština - italština.

Služby: - architekt - návrhy interiérů

Pomohu Vám s prezentací Vaší nemovitosti. Specializuji se na fotografování architektury a interiérů. Převážně spolupracuji s architekty, developery, realitními agenturami a interiérovými časopisy, ale také i s majiteli bytů či domů.

Letral solution je firma, která dodává zákazníkům širokou škálu marketingových řešení a dalších služeb převážně pro provoz podnikání. Vše propojujeme s daty a lidskými zkušenostmi a řešíme nejdůležitější výzvy našich klientů z daných oblastí. Při pohledu na nevyužitý potenciál na trhu v Česku a Slovensku jsme vyhodnotili, že můžeme v určitých ...

Jsme moderní nehtové studio s mnohaletou tradicí. Provádíme modeláž nehtů a manikúru v příjemném prostředí. Naším cílem je Vaše spokojenost s vysokou kvalitou Vašich nových gelových nehtů.

InfoConsulting Czech Poskytujeme služby špičkových odborníků v oblasti konzultace, implementace a podpory ERP systému IFS Applications. Dodáváme inovativní řešení a špičkové služby. Garantujeme přesnost, spolehlivost, bohaté zkušenosti a profesionalitu.