Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překladatelské, tlumočnické služby: - německý jazyk, němčina.

Činnost: - komplexní řešení v oblasti náboru lidských zdrojů a personálního poradenství Pobočka: Uhelná 160/24 500 03 Hradec Králové tel.: 499 599 861

Služby - outsourcing služeb v oblasti testování - konzultační činnost - projektový audit v oblasti testování software.

Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Služby: - tvorba webových stránek.

Výroba, e-shop: - balistické ochranné vesty všech druhů a typů - balistické přilby - batohy - taktická výstroj Služby: - pancéřování vozidel na zakázku - pancéřování části místností, nebo zhotovení PANIC ROOM - poradenství v oblasti bezpečnosti, vybavení pro soukromé kontraktory Bezpečnostní agentura.

Bezpečnostní agentura: - ochrana osob - přeprava cenin, ozbojený doprovod - ostraha majetku - detektivní služby.

Služby: - letecké snímkování - ortofotomapy - letecké fotografování.

Služby: - personální poradenství - personální audity - nábor klíčových zaměstnanců.

Služby - produkční činnost - Event marketing, Sales promo - pořádáme výstavy, konference, firemní akce, párty - nabízíme hostesky a promotéry pro ČR a SR.

Služby - informační portál - informace ze světa bezpečnosti, ostrahy, ochrany, zabezpečení a péče o majetek a bezpečnost.

Činnost - vývoj aplikací pro chytré telefony a tablety, které napomáhají rozvoji dovedností dětí.

Činnost: - služby systémové integrace - outsourcing - jsme certifikovaným SAP partnerem a máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním řešení na platformě SAP.

Jazykové kurzy - skupinová i individuální výuka - jazykové kurzy pro firmy i pro děti - překlady.

Služby - virtuální kancelář - poskytnutí a zřízení sídla a kontaktní adresy v Praze nebo Brně - příjem pošty a zásilek - dosílka pošty - online recepce - založení a prodej společností s r.o.

Služby - správy bytového fondu - provoz, údržba, opravy, rekonstrukce a modernizace spravovaných objektů - převody bytů do osobního vlastnictví.

Služby: - obalový design - konstrukce a realizace obalů