Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej - kosmetika ALCINA Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže.

Výroba luxusních diářů DIANA, výrobků z kůže FARAO, dovoz a potisk reklamních předmětů, zastoupení značky TED LAPIDUS PARIS - psací potřeby, stříbrná pera, výroba promotion stánků ACTION, stojanů, světelné reklamy, ohýbání a lisování plastů a plexi, agen

Jsme Centrum estetické kosmetiky nabízející rejuvenační procedury, odstranění celulitidy, tukových polštářů a další estetická ošetření..

Profesionální překladatelské práce "NJ"

Prodej pozemky. Kopanský mlýn - soubor rodinných domů ve Statenicích u Prahy.

Společnost Avaya je předním světovým dodavatelem podnikových komunikačních systémů. Poskytuje řešení unifikované komunikace, kontaktních center a související služby přímo i prostřednictvím partnerů předním firmám a organizacím celého světa. Podniky všech velikostí tak díky znalostem Avaya mohou zvýšit úroveň efektivity, spolupráce, zákaznických ...

Rekonstrukce voda, plyn, topení, kanalizace.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Firma nabízí public relations, firemní publikace a klientské magazíny a prezentace..

Letecké služby: - vyhlídkové lety balonem - pronájem - reklamy na balonech - reklamní lety - výcvik pilotů.

Dodávky reklamních předmětů s potiskem, potisk. Služby: - tampontisk - transfertisk - výšivka - nášivka - sítotisk - řezaná reklama. Potisk: - trička - deštníky - tašky ( papírové, igelitové ).

Hlavní činností společnosti je: - dovoz kávy - pražení kávy - balení kávy - skladová logistika - gastroservis. - dovoz cukrovinek Dr.Gerard

Nejlevnější escort servis v Praze - sex, sexy dívky - Noční klub Neon.

Architektonické studio nabízí služby v oblasti architektonických návrhů a projektů. Specializujeme se na interiéry malých bytů, návrhy rodinných domů, obchodních prostor, a další služby ve stavebnictví a designu interiérů.

Architekt, architekti. Nabídka projektové činnosti ve výstavbě.

Architektonická a inženýrská činnost: - rodinné domy a vily - interiery - občanské stavby a bytové domy - rekonstrukce.

Architektonické služby - půdní vestavby - nízkoenergetické a pasivní domy.

Urbanizmus měst a obcí, navrhování pozemních staveb všech typů, projekty, architektonická konzultační činnost

Architektonický atelier navrhuje novostavby a rekonstrukce i úpravy historických budov. Obytné domy, hotely, penziony, restaurace, stavby pro prodej, administrativu. S architektem pracuje team specialistů.

Služby: - nabídka architektonických prací se zaměřením na rodinné domy a rekonstrukce památkově chráněných objektů.

Zajištění komplexních projektových a uživatelských dokumentací staveb. Konzultační a inženýrská činnost ve výstavbě.