Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Marketing a obchodní konzultace, outsourcing marketingu

Společnost Outdoor Space s.r.o. byla založena v roce 2003 jako firma specializující se na výstavbu reklamních zařízení, výlepy reklamních plakátů, montáže reklamních plachet, pronájmy vysokozdvižných montážních plošin a dopravní mechanizace.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.

Zajišťujeme venkovní reklamu od billboardů a bigboardů po maloplošné formáty. K našim produktům patří i světelná reklama na lampách nebo prosvětlené panely u dopravních komunikací.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

READY FOR CUT s.r.o. je kadeřnické studio zaměřené na účesové trendy propojené s módou. Naši kadeřníci Vám profesionálně poradí s výběrem střihu, barvy, společenského účesu či doporučí vlasovou kosmetiku pro domácí péči. Používáme výhradně kosmetiku L´Oreal Professional a Kérastáse. V našem salonu se skvěle postaráme jak o dámy tak i pány a děti. ...

Fitness centrum. Poskytujeme tyto služby: - kosmetika, masáže - manikúra, kadeřnictví, sauna.

Služby: - konzultační činnosti zaměřující se na výzkumné, vývojové a inovační projekty pro rozvoj podnikaní a zvýšení konkurenceschopnosti.

Komplexní outsourcing internet služeb: -dodávky řešení pro jednotlivé projekty od poradenských a konzultačních služeb až po dodávku HW a jeho správu -komplexní zajištění všech služeb v oblasti Internetu za předem definované náklady. Speciální SW aplikace: -aplikace pro www prezentace - on-line rezervační systémy, úvěrové kalkulačky, ...

Překladatelské a tlumočnické služby: Překládané jazyky: - čeština - slovenština - angličtina - francouzština - němčina - ruština - polština - italština - nizozemština - španělština - portugalština - maďarština - rumunština. ZajistÍme i překlady z a do jiných jazyků např. asijské jazyky. Jsme schopni ...

Nabízíme služby v oblasti vývoje softwaru, údržby, podpory, migrace, konzultace a řízení projektů.

Služby: - rehabilitace - relaxace - regenrace - masáže - přírodní doplňky stravy - výživové poradenství.

Soukromá bezpečnostní služba, bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha objektů a osob.

Služby: - vizážistka - kosmetická poradkyně.

Video produkce, služby: - výroba filmů, reklam, hudebních videoklipů.

Činnost: - vývoj databázového software

Činnost: - tvorba webových stránek, e-shopů - správa webu - IT poradenství - projektové řízení

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.