Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklamní služby - instalace reklamy, promo stojanů a boxů - montáž reklamních prvků - polepy dopravních prostředků - grafické zpracování a tiskové služby. Sídlo společnosti Mawella s.r.o. Poděbradská 195/7 190 00 Praha 9

Služby: - tvorba webových stránek.

Mediální zastoupení webů z především z oblasti informačních technologií a telekomunikací. Pro firmy připravujeme na míru internetové reklamní kampaně a další marketingové služby. Pomůžeme Vám najít řešení podle Vašich představ.

Internetový marketing - SEO optimalizace - copywriter.

Vývoj - webové aplikace - software Kurzy, školení - IT specialistů Outsourcing

Kompletní nabídka architektonických, projektových a inženýrských služeb. Dodávky interiérů a výstavních expozic na klíč. Možnost poradenských služeb.

Kaspar Production - produkce na klíč - zastupování hudebních skupin. Kaspar Record - výroba nahrávek pro profesionální a amatérské kapely. Kaspar Foto - fotograf, fotografování.

Služby: - grafické práce - design

Služby: - svatební fotograf - rodinné fotografie.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - mokrá pedikúra.

Realitní a investiční společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - výzkum spokojenosti a loajality zaměstnanců - company assessment - firemní kultura - strategie interní komunikace - marketingový výzkum - budování značky

Služby: - ratingy úvěrových závazků v oblasti bankovnictví, podnikového financování, projektového financování...atd - kreditní posudky cenných papírů s pevným výnosem, emitentů cenných papírů a dalších úvěrových závazků

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - zpracování PENB - průkaz energetické náročnosti budov.

Opravy a servis osobních a nákladních automobilů. Webdesign - tvorba webových stránek. Prodej a montáž počítačů.

Osobní kouč a psycholog - kouč osobního rozvoje - vztahové poradenství - osobní poradenství - terapie a psychosomatika.

Prodej, e-shop: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy

Společnost Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovousplečností pro oblast pracovní psychologie v obchodních společnostech. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový byznys koučink.

Služby: - investice do nemovitostí a výrobních podniků - poskytování poradenství při správě a údržbě nemovitostí a správě majetku - poskytování poradenství u akvizic, fúzí a corporate finance.