Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby - sdílené kanceláře, coworkingové centrum v Praze.

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Zakázková výroba vlajek a dalších textilních reklamních nosičů: - vlajky pro firmy, hotely a jiné využití - stolní vlaječky - beach vlajky.

Tiskneme svatební oznámení (luxusní, s originální grafikou, s fotografií, s dětmi i klasická), novoročenky, oznámení o promoci, pozvánky. Od grafického návrhu až po tisk. Individuální přístup. Dále také tiskneme novoroční oznámení (www.novorocni-prani.cz) nebo promoční oznámení a oznámení s dítětem (www.printia.cz).

Výroba produktového videa - výroba reklamy - reklamní foto, video.

Informační portál pro odborníky o problémech ve stavitelství, přípravě, průběhu a dokončení stavby a rekonstrukcí bytů a domů. Nabízíme témata o: - nemocích z budov a rozpoznání příznaků - financování staveb - stavební gramotnosti - měření kvality vzduchu - hrozbě domácího prostředí na lidské zdraví.

HASAP Consulting, s.r.o. je specializovanou poradenskou společností, která jako první na českém trhu přinesla provozovatelům potravinářských a gastronomických provozů nástroje a odbornou pomoc při řešení otázek vznikajících s uplatňováním zásad správné výrobní praxe (SVP) a zaváděním systémů HACCP. V roce 2014 jsme založili oborové divize: - ...

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

Činnost: - obchodní, zprostředkovatelská činnost na principu referenčního marketingu.

Činnost: - právní, administrativní poradenství pro lékaře: - oceňování lékařských praxí - prodej/koupě ordinací - tvorba internetových stránek - reklamní služby.

Vývoj: - software. Služby: - outdoorová digitální reklama v Praze.

Komunikační agentura, služby: - Public Relations - marketing - on-line marketing.

Poskytujeme plnou šíři služeb v oblasti výzkumu trhu a veřejného mínění.

Inženýrská činnost Projektová dokumentace konstrukcí. Projektová činnost v oblasti statiky a dynamiky konstrukcí pozemních staveb

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských ...