Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - grafické práce - barevné zpracování fotografií pro tisk - tisková příprava a finalizace - jazykové korektury textů - grafické návrhy webových stránek

Služby - zpětný leasing nemovitostí - odkup nemovitostí a následný pronájem.

Grafické studio - grafická úprava knih, časopisů, plakátů a ostatních tiskovin - tisk - webdesign - fotografické práce.

Úklidové služby - úklid kanceláří, obchodních prostor a průmyslových podniků - zimní údržba, úklid sněhu - údržba travnatých ploch.

Poskytujeme komplexní servis Vaší propagaci a reklamě - od kreativního návrhu až po fyzickou realizaci. Zajistíme návrhy, poradenství, tisk i realizaci široké palety reklamních produktů s důrazem na kvalitu zpracování k Vaší maximální spokojenosti. Ve svém oboru chceme jednoznačně vynikat a být o krok napřed před naší konkurencí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - zprostředkování a poradenství při koupi, prodeji či převodu domů, bytů.

Vývojář webových aplikací a webdesigner - grafický design webových stránek - webdesign - programování webových aplikací - SEO - optimalizace pro vyhledavače.

Služby - kosmetika - masáže - manikúra - depilace.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské střihy.

Služby - doučování, výuka italštiny - kurzy, překlady, tlumočení, průvodce.

Činnost: - bezpečností agentura - úklidové služby.

Činnost: - návrh, vývoj webové aplikace - pronájem, správa serverů.

Činnost, služby: - reklamní činnost - marketing - full-servis - mediální plánování - event management - venkovní reklama - grafické a tiskové služby - Public Relations

Pořadatel veletrhů v Praze a Brně. Amper, Dřevostavby, Moderní vytápění, Tendence Realizace veletrhů a výstav. Projekce stánků. Stavba stánků na klíč v Tuzemsku i zahraničí. Reklamní grafika a tisk. Autodoprava. Pronájem mobilních hal a stanů. Zajištění kongresů a doprovodných akcí.

NADĚJE poskytuje profesionální sociální služby a různé programy: - programy pro lidi s handicapem - program pro rodiny s dětmi - program pro děti a mládež - integrační program - misijní program - vzdělávací program - program pro seniory - domov důchodců. Rámcem nabízených služeb je pomoc lidem na křesťanských principech, kterými ...

Architektonický atelier - návrh a realizace staveb a interiérů - projektové práce.

Činnost, služby: - zakázkový vývoj softwaru - outsourcing IT služeb - konzultační služby z oblasti správy dat - školení pro CloverETL software.

Činnost: - holdingové uskupení firem Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., KVK PARABIT, a.s a KVK PENOPOL s.r.o.

Činnost: - pronájem kancelářských prostor.

Bezpečnostní agentura - ochrana a ostraha osob a majetku. Chov a výcvik strážních psů.

Správa Kolowratových domů: - Kolowratský palác - Nový Kolowratský palác - Palác Chicago - Palác Purkyňova.

Reklamní a marketingové služby - grafické návrhy - design - reklamní materiály - 3D reklama - týmové a společenské akce, večírky.

Realitní a developerská činnost - nemovitosti k bydlení - rodinné řadové domky a byty v osobním vlastnictví.