Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Specializujeme se na služby v oblasti marketingu a působení ve sdělovacích prostředcích se zaměřením na rodiny s dětmi.

Návrh, realizace a údržba: - podnikové informační systémy.

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek, podpory podnikání v zahraničí či ekonomiky, personalistiky a informační technologie.

Naše společnost se zabývá pronájmem kancelářských prostor, poskytováním sídelních adres, nabídkou služeb v oblasti účetní, daňové a právní legislativy, pomůžeme při zakládání společností, nabízíme pomoc při navazování obchodních vztahů s budoucími obchodními partnery. Dále pronajímáme konferenční místnost k uskutečňování obchodních schůzek dle ...

Reklamní činnost: - full-servisová reklamní agentura

Grafické práce SEO optimalizace - copywriting Webdesigntvorba - e-shopy - redakční systémy

Čalounické práce Barevné ladění interiérů dekorační látky, záclony, koberce návrhy, montáž a realizace - interiéry na klíč záclony, závěsy, garnýže, rolety, žaluzie, čalounictví, podlahy, koberce, tapety Dodávka - podlahové krytiny - marmolea - koberce Montáž - podlahové krytiny - marmolea - ...

Realizace: - výstavní stánky na veletrzích a výstavách.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

PERFECT DAY, v. o. s. svatební a společenský servis; půjčovna, prodejna, pořádání společenských akcí, párty, oslav.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Castingové studio - specializujeme se na casting českých i zahraničních reklamních spotů.

Výzkum trhu na přání klienta, marketingové poradenství: - analýza interních firemních informací - analýza informací z výzkumu trhu - SWOT analýza - vytvoření marketingové strategie - akcelerace lidského firemního potenciálu - kontrola plnění stanovených cílů - detailní otestování před uvedením na trh - otestování návrhů před ...

Nabízíme estetické procedury, které Vás zbaví přebytečného tuku, vrásek a menších estetických nedostatků, a to bezbolestně prostřednictvím nejmodernějších technologií založených na radiofrekvenci. Vybírat si tak můžete z lymfodrenáže obličeje, dekoltu a krku, neinvazivní liposukce, vacupressu a liftingové masáže obličeje.

Služby: -architektonická, stavební a realitní činnost.

Jsme pražský telekomunikační operátor, poskytující kvalitní a rychlé připojení k internetu pomocí nejmodernějších bezdrátových technologií (2, 4GHz, 5GHz, 10GHz, 24GHz), metalického a optického kabelu. Pokrýváme převážnou část Prahy 6, Prahy 5 a Prahy-západ.

Nabízíme 3D tisk na zakázku nejen pro Prahu a okolí ale po celé ČR. Náš profesionálně zaškolený tým Vám nabídne ty nejlepší služby v oblasti nejmodernějších metod skenování, modelování a tisku 3D.