Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - rekvalifikace strážný, detektiv koncipient - provádění zkoušek ověřujících odbornou způsobilost pro profesní kvalifikace strážný, detektiv koncipient - detektivní služby - vyhledávání odposlechů

Profesionální prodej - monitoring konkurence - průzkum spokojenosti. Komunikační strategie - PR poradenství - vztahy s médii. Řízení lidského kapitálu - vyhledávání zaměstnanců - průzkumy spokojenosti zaměstnanců.

Obchodní a marketingové služby poskytované leteckým společnostem. Rezervace a prodej letenek.

Služby: -internetový portál jak žít naplno po padesátce

Právní poradenství. Služby pro zadavatele veřejných zakázek. Finanční poradenství - účetní služby, vedení daňové evidence a mzdová agendy. Služby virtální kanceláře - poštovní služby - telekomunikační a datové služby - pronájem jednací místnosti - správa datových schránek.

Služby: -telekomunikační -dodavatel hlasových a datových zařízení

Marketingové a poradenské služby - dotačního poradenství - účetnictví a auditorské činnosti - vzdělávání pro školy, firemní vzdělávání - PR a marketing.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Prodáváme založené společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Design interiérů Technický dozor investora Architektonická činnost Projektování - pozemní stavby

Firma zabývající se telekomunikací, radiokomunikací a satelitní komunikací. Strategický partner firem EADS, Siemens a Raytheon.

Transearch International, devátá největší Executive Search společnost na světě, je váš globální partner pro budování úspěšných týmů.

Činnost: - aukční systém pro zlevňování nákupů a získávání zakázek