Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tvorba webových aplikací, vývoj webových aplikací, webdesign, design webu, tvorba webových stránek s administrací.

Služby: - zavádění a provozování informačních systémů do středních a malých firem - účetnictví

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Správní a úklidová firma, která Vám nabízí úklidové služby v oblasti kanceláří a škol, průmyslových podniků, úklid obchodních prostor, úklid hotelů a penzionů, úklid panelových domů, úklid rodinných domů a bytů, kulturních a sportovních zařízení.

Výroba : vizitek, letáků, skládaných letáků, plakátů, brožur, kalendářů. Grafické návrhy.

Reklamní agentura: - výstavy, veletrhy, venkovní reklama, městské informační systémy, reklamní předměty.

Korektury českých textů, jazykové korektury, stylistické úpravy, formální úpravy dokumentů. Kontrola úplnosti překladů z angličtiny, francouzštiny a ruštiny. Oblíbená témata a obory: filosofie, psychologie, literatura a poezie, film a divadlo, výtvarné umění, reklama, ochrana životního prostředí, ekonomika i politika.

Kouč, lektor, terapeut - individuální a týmové koučování - firemní a manažerské vzdělávání - psychoterapie - akreditovaný kouč České asociace koučů.

Tisk poštovních známek a ostatních cenin. Produkty: - poštovní známky - ceniny (akcie, dluhopisy, šeky, směnky, poukázky a další tiskoviny vyžadující ceninový režim ) - merkantilní výroba - letáky, dopisní papíry, prospekty, kalendáře aj. - konečné zušlechtění - horká ražba, číslování.

Překlady - z češtiny do slovenštiny - ze slovenštiny do češtiny.

Služby: -sledujeme vývoj IFRS pravidel a aktivně působíme na jejich implementaci v českém prostředí -pomáháme společnostem při sestavování účetních závěrek -spolupracujeme s auditory při ověřování účetních závěrek -proškolujeme uživatele pravidel

Dekoratérské studio: - realizace textilních interiérů

Vývoj informačních systémů pro firmy podnikající v oblasti výroby, obchodu a služeb.

Kadeřnictví - solárium, pedikúra.

Prodej a šití oděvů, čistírna.

Reklamní a produkční agentura - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamních cedulí a stánků, kovovýroba.

Internetové a multimediální služby - internet - televize - počítačové sítě.

Jsme personální společnost, která se specializuje na rychlý a kvalitní nábor zaměstnanců pro klienty z oblasti průmyslu a výroby.