Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provádíme značení, popisování a gravírování širokého spektra materiálů progresivní laserovou technologií.

Hlavním zaměřením je tvorba BIM katalogů - digitálních verzí a produktů pro stavebnictví.

Výroba, prodej, tisk a dotisk samolepicich etiket, visaček a papírových kartónů. Prodej TTR pásek. Produkty: - samolepící etikety - foliové: - bezpečnostní - papírové - na kotouči i na archu. - číslování - EAN kod - papírové visačky - dotisk etiket - pásky do termotransferové tiskárny - krabice z vlnité lepenky - tisk ...

Modeláž nehtů gelem a akrylem. Prodej nehtové a tělové kosmetiky.

Strojní úklidové služby: -čištění všech druhů podlahových ploch, suchým nebo mokrým procesem. Hliníková pojízdná lešení: -prodej, pronájem, montáž -lešení je zhotoveno z hliníkových slitin rámového typu, je pojízdné na kolečkách opatřených brzdou a závity na vyrovnání terénu a lze jej postavit i na schodech.

Překlady a tlumočení z češtiny, němčiny a angličtiny.

Firma Infos 2001 spol. s r.o. je orientována na poskytování služeb v oblasti podnikových informačních systémů, zejména: - zpracování úvodních studií a projektů informačních systémů - vývoj aplikačního programového vybavení - modifikace aplikačního programového vybavení podle potřeb uživatelů - projektování počítačových sítí - ...

Logistické služby. Mobilní marketing. Tvorba www a wap stránky. Poskytujeme outsourcing.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Agentura zprostředkovává práci v dělnických profesích: - občanům České republiky a jejich rodinným příslušníkům, - občanům Evropské unie a Evropského hospodářského prostoru a jejich rodinným příslušníkům, - cizincům z jiných států mimo EU/EHP.

Zpracování tiskovin a výroba tiskových podkladů.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Provozujeme reklamní, castingovou a produkční agenturu.

Personální agentura - nabízí volné pracovní pozice.

Zpracování rozptylových studií a odborných posudků zdrojů znečišťování ovzduší.

Kosmetické studio: - lymfo masáž - hubnutí - masáže - infrasauna - kompletní omlazení pleti - odstranění podbradku, zpevnění pleti - léčba akné - detoxikační programy - akupunktura - byliny - bělení zubů.

Zajišťujeme tyto služby: Grafická příprava tiskovin - na platformě PC Tisk - ofsetový a copyprinterový Konečné knihařské zpracování - vazba, falcování, bigování atd.