Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překladatelské, tlumočnické služby: -francouzský jazyk, francouzština. -rumunský jazyk, rumunština.

Výroba a návrhy reklamních a propagačních materiálů.

Internetové prezentace - webdesignřešení internetových aplikací Webhosting - serverhosting

Společnost Lerach se specializuje na vývoj, implementaci a podporu softwaru pro analýzu dat z výzkumů televizní sledovanosti (TV metrů) a mediálního monitoringu. Naše společnost vznikla v roce 1997 a od té doby získala mnoho zkušeností, které jí pomohly k vytvoření velmi kvalitního softwaru. Používají se pro: - komplexní analýzu dat z TV ...

Angličtina Francouzština Čeština - tlumočení

Zajištění venčení, hlídání i výcviku psů. Pořádání zkoušek a výstav. Prodej krmiva a výcvikových.

Individuální a rodinná arteterapie, arteterapie pro dospělé a pro děti - malování na hedvábí.

XTG group a.s. je pořadatelská a bezpečnostní agentura zabývající se činnostmi se zaměřením na sportovní, společenské a charitativní akce.

Návrhy a realizace interiérů. E - shop: - lůžkoviny, - vybavení dětských pokojů houpací zvířátka, - houpací zvířátka, - lůžkoviny.

Úklidová služba: - úklidové práce - úklidy bytů, domů a kanceláří, průmyslových prostor, mytí oken, voskování podlah Čištění - koberců.

Nabízí služby v oborech: Kadeřnictví Kosmetická péče Pedikúra - nehtový design Masáže - klasické - regenerační - čínské - thajské - havajské - medové - anticelulitidové - indické relaxační, ...

Poskytuje - ekonomické poradenství - organizační poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence.

Holičství a kadeřnictví Praha 10.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Lucie Sykorová je webdesigner, copywriter, editor, writer, graphic designer, ilustrator, creative manager.