Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Testovací, diagnostický a analytický software pro automobilový průmysl.

Podnájem garáží a skladovacích prostor.

Klientům poskytujeme komplexní poradenské, právní, účetní, pojišťovací a jiné profesionální služby, které jim pomohou udržet a rozvíjet jejich podnikatelské aktivity. S klientem prokonzultujeme jeho nové podnikatelské záměry a poradíme mu vhodnou podnikatelskou strategii pro založení a vedení společnosti, zajistíme kompletní právní servis, ...

Činnost: - stavební inženýring - zpracování odborných posudků a studií v oblasti chemického a strojního průmyslu

Core Net Solutions poskytuje zákazníkům softwarové nástroje, know-how, školení a podporu v projektech budování rozsáhlých informačních portálů. Dodáváme standardizovaná i zakázková řešení.

Relaxace, léčba, odpočinek, denní lázně, fyzioterapie, masáže, cvičení v tělocvičně, detoxikace, programy pro těhotné, reflexoterapie, alternativní medicína, poradenství ve výživě, hubnutí!

Činnost: - telekomunikační služby - poskytování internetu - datové služby

Provoz svatební agentury. Nabídka poradenství a seminářů v oblasti zařizování svateb.

COSCOM je špičkovou organizací v oblasti softwarových systémů pro optimalizaci procesu ve výrobním průmyslu. Jako celosvětově jedinečná firma nabízí COSCOM celkový procesní řetězec od konstrukce až po výrobu. COSCOM softwarová řešení umožňují komunikaci ne-závislou na rozhraní s vyšší spolehlivostí a to již od prvního dne. COSCOM nabízí ...

Společnost TAKT – poradenství a konzultace, a.s. se již 25 let zabývá psychologickým poradenstvím ve firmách, úřadech a institucích. Pro svou poradenskou práci využívá zejména psychologickou diagnostiku zaměstnanců, uchazečů o zaměstnání, ale také diagnostiku pracovních skupin a týmů, prostředí firem i jejího venkovního prostředí - trhu.

Zkušebna tepelných vlastností stavebních materiálů,konstrukcí a budov. Zkušebna akustiky. Zkušebna chemicko-fyzikálních vlastností stavebních hmot. Zkušebna technických zařízení. Projektování a inženýrská činnost v oboru pozemních staveb. Laboratoř stavebně-fyzikálních vlastností otvorových výplní,stavebních konstrukcí a ...

Služby: - psychoterapie - psychologické poradenství

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Profesionální překladatelka hebrejštiny. Nabízím profesionální překlady z češtiny do hebrejštiny, také překlady z hebrejštiny do češtiny. Možné i se soudním ověřením. Překládám i z angličtiny do hebrejštiny a z hebrejštiny do angličtiny. Veškeré překlady do hebrejštiny procházejí korekturou rodilým mluvčím.