Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabídka reklamního tisku. Reklama na auta, Bannery, Billboardy, laminace, cvočkování, jazyková korektura, grafika, tvorba kalendářů a letáků, reklamní textil.

Výroba - TV a filmová reklama s kreativním grafickým výrazemstudio počítačové animace

Stavební firma -výstavby rodinných domů -zateplení fasád, střech, podlah - správa nemovitostí a údržba budov -pravidelný úklid -údržba zeleně -havarijní servis -správa majetku

Reklamní agentura a grafické studio. - tvorba www stránek, grafických návrhů, firemních stylů či letáků.

Nabízíme komplexní servis služeb zaměřený na prezentace vašich projektů, výrobků či technologií, pomocí 3D vizualizace, animace, videokompozice, virtuální prohlídky a dalších multimédií. Například architektura, stavebictví, průmyslový design či grafické návrhy. Důležitou součástí našeho portfolia tvoří služby z oblasti vizuálního zpracování dat ...

Ofsetový tisk, zpracování atlasů, map.

Podnikatelské a managerské poradenství

Výroba, prodej a vývoz dřevěných hraček. Nabídka dekoračních, dárkových a reklamních předmětů.

Prodej a koupě nemovitostí

Personální poradenství: - vyhledávání, výběr řídících pracovníků - assessment center

Implementace informačních systémů MS Great Plains Business Solutions/MS Nav Dynamics

Reklamní agentura. -poutače, světelná reklama. -potisk reklamních předmětů. -polygrafické práce.

Realitní, znalecká a dražební kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí, zajištění smluv spojených s převodem nemovitostí, vypracování znaleckých posudků.

Dekoratérské studio. potahové a dekoračníy látky - velkoobchod Služby: - velkoobchod s čalounickými a dekoračními látkami - šití - navrhování - kompletní vybavení interiérů - prodej textilních materiálů - tapet. .

Všechny služby pod jednou střechou: - polygrafické práce - reklamní předměty - obal, kartonáže, výseky - CD nosiče - odnosné tašky - venkovní reklama - textil - potisk reklamních předmětů - sklo, keramika

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.