Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provozování grafického studia. Nabídka zpracování knižní sazby i barevných publikací. Realizace potisku

Nabízíme kompletní služby grafického studia.

Herecká a castingová agentura. Výroba audiovizuálních děl.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Nabídka služeb v oblasti produkce a postprodukce, videoprojekce a kamerového natáčení.

Návrhy interiérů, rekonstrukce bytů a dekorování zdí. Nabízíme vám komplexní realizaci bytu včetně návrhu interiéru. Nabízíme originální nápady a odborné poradenství jako cestu k exklusivnímu domovu. Vyzkoušejte si naše služby a zavolejte bytového architekta k vám domů. V průběhu návštěvy se můžete podívat na ukázky našich realizací.

Realitní kancelář, developer. Služby v oblasti realit

Zajišťování komplexního hotelového a úklidového servisu výhradně vlastními zaměstnanci.

Služby - poradenská činnost s prodejem nemovitosti - provozování videokanálu RealitniYouTube pro prodej nemovitosti

Tisk knih, velkoformátový tisk, tisk plakátů, hlavičkové papíry, merkantilie, billboardy a postery.

Nabízíme italské interiéry, nábytek, doplňky, stoly a osvětlení.

Provoz reklamní agentury pro tiskovou, audiovizuální a internetovou komunikaci včetně public relations.

Provádíme veškeré grafické práce, digitální, ofsetový a velkoformátový tisk. Nabízíme tvorbu internetových stránek, výrobu a montáž všech typů reklam.

Zabývá se správou, provozem a vývojem webových portálů

Grafický ateliér Vyrábíme grafické návrhy a tiskneme digitálně, ofsetově i velkoplošně. Připravíme POP UP stěny, ROLL UP systémy, stojany, vlajky. Reklamní předměty-diáře, kalendáře, trika.

Zaměřujeme se výhradně na permanentní make-up, estetické a korektivní tetování a piercing. Činnostem v těchto úzce specializovaných kosmetických odvětvích se úspěšně věnujeme již více než osmnáct let. Pečovat o Vás bude diplomovaná zdravotní sestra s osmnáctiletou praxí v oborech porušování integrity lidské kůže a kosmetiké péče. Je rovněž ...

Nabídka řezané grafiky, grafických prací, velkoformátového digitálního tisku, potisku a výroby plastových karet i světelných písmen.

Psychologické poradenství, individuální a párová psychoterapie, hypnoterapie

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Realitní makléř, prodej a pronájem nemovitostí.

Poskytujeme ICT řešení a služby z oblasti správy, údržby i výstavby telekomunikačních infrastruktur a velkoobchodní datové i hlasové služby. Vlastníme optickou infrastrukturu v délce více než 3 500 km s přenosovou kapacitou až 80 x 10 Gbps. Pronajímáme prostory pro umístění IT technologií ve vysoce zabezpečených datacentrech. Naše ...

Komora správců konkurzní podstaty, likvidátorů a specialistů na krizové řízení. Zvyšujeme odbornou úroveň a hájíme zájmy svých členů.

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se zejména na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak integrační nebo transformační projekty. Společnost KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz. Naše heslo - Dáváme ...