Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Masáže speciální, klasické, dětské, těhotenské - manuální lymfodrenáž - aromaterapeutická masáž - havajská masáž Lomi-Lomi - reflexní terapie - čokoládová, medová masáž, peelingy - manuální lifting obličeje.

Fotografie přírody a makrofotografie Cestovatelské fotoreportáže Reportáže ze světa lidí i zvířat Vědecká fotografie Fotokurzy a fotografické cesty Reklamní a produktová fotografie Eventy, portréty, svatební fotografie Architektura a design Reportáže na klíč Čtivá interpretace odborných textů Rozhlasové a televizní pořady Cestovatelské ...

Marketingová agentura. Služby: -promotion akce. -organizace sportovních, kulturních akcí. -PR kampaně.

Půjčovna stánků a podií k pronájmu.

Realitní kancelář. Pronájem apartmánů v Praze.

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Kompletní úprava srsti psů všech plemen Prodej psí kosmetiky BIO GROOM a chovatelských potřeb.

Organizace veřejných zakázek.

Prodej spotřebního materiálu pro kopírování Potisk textilu, folie, řezaná grafika, sítotisk Kopírování a planografie Skenování - A4 - A0 barevně a černobíle - grafické služby (vizitky, firemní propagační materiály) - velkoplošná tištěná a řezaná grafika Sítotisk

Psychologické poradenství pro jedince, páry, rodiny.

Webdesign, výroba multimediálních prezentací, animací a fotografií.

Předprojektová a projektová příprava staveb. Inženýrská a architektonická činnost.

Stavba a realizace interiérů ve stylu Feng Shui.

Výroba a instalace software pro obecnou konstrukci. DOdáváme zařízení pro skenování a 3D myši a pro CNC obráběcí stroje CAD/CAM.

Stavební, realitní a obchodní společnost.

Projektová příprava staveb, technický dozor, krizový management, koordinace BOZP. Návrhy a realizace zahrad a zeleného životního stylu.

Zprostředkovatelské služby v oblasti polygrafie