Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Software na zakázku. Rezervační systémy a mobilní a internetové aplikace.

Úklidové služby a facility management.

Vývoj software a dalších služeb pro cestovní kanceláře.

Redigitalizace filmových výtažků pomocí copydot. Kopie originálních filmů, reprodukce obalů a časopisů.

Svatební agentura. Příprava svatebních akcí.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Specializace na cash management-řízení oběhu finanční hotovosti ve společnostech. Přeprava hotovosti a cenin, zpracování, výměna drobných mincí, obsluha bankomatů.

Reklamní služby od grafických návrhů po jejich výrobu.

-Příprava a vypracování technických návrhů -Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Řešení operačních systémů, hardware a aplikací.

Architektonické a projektové služby.

Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.

BEZPEČNOSTNÍ OCHRANNÉ SLUŽBY Společnost AIR security a.s. je úzce specializovaným odborníkem v oblasti bezpečnostních opatření mezinárodní civilní letecké přepravy osob a zboží. V rámci své podnikatelské činnosti je společnost vybavena potřebnými oprávněními pro výkon všech činností v tomto segmentu a připravena urgentně reagovat na požadavky ...

Reklamní agentura a produkční servis. Tvoříme: - grafický design DTP studio - ofsetový a digitální tisk - plotterová reklama - velkoplošný tisk - plachty a autoplachty - orientační cedule - tampoprint - FLOCK a FLEX - gravírování, ražba a pískování.

Poskytování širokého spektra informací o Maltě pro turisty.

Realitní činnost Zprostředkování obchodu a služeb

Návrh a výběr IT vybavení a systémů. Instalace PC. Pravidelný servis a dohled. Podpora pro administrátory.

Specialista na zámořskou přepravu z a do celého světa, včetně přeprav nebezpečného a nadrozměrného zboží. Dopravní pojištění, skladování, celní služby, kvalifikované konzultace v oblasti všech přeprav.

Školení Coreldraw, grafický design. Výroba reklamních banerů a produktový design

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Poskytování a zprostředkování spotřebitelského úvěru

Výstavba optických, metalických a hybridních sítí, servis a komplexní řešení softwate. Slaboproudé rozvody TV, bezpečnostní, datové a hlasové.