Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jsme bezpečnostní služba s dlouholetou praxí a bohatými zkušenostmi s prací pro nejrozličnější klienty a instituce. Nabízíme jak ochranu osob, nebo skupin osob, tak zajištění bezpečnosti při pořádání nejrůznějších akcí. Služby: - bezpečnostní služba - ochrana osob - zajištění bezpečnosti - ostraha. Bezpečnostní agentura, ...

Služby zadávání veřejných zakázek

Internetový marketing Tvorba a správa - webové stránky - shopy

Nakladatelství - literatura s židovskou tématikou

Internetová reklama a marketing, SEO optimalizace, webdesign, webhosting. Zvyšujeme zisky a vyhledáváme nové zákazníky. Praktické zkušenosti, reference a výborná orientace na trhu reklamy.

Softwarová společnost. Činnost firmy: - vývoj a dodávky komplexních podnikových informačních systémů - poskytování komplexních služeb spojených se zaváděním, údržbou a rozvojem těchto systémů.

Společnost SYCONIX se specializuje na poskytování řešení a služeb v oblasti informačních technologií s hlavním zaměřením na problematiku správy dokumentů, sdílení informací a podpory firemních procesů (Enterprise Content Management).

BNV consulting pomáhá managementu a vlastníkům zvýšit hodnotu společnosti. Realizujeme projekty v jednotlivých oblastech se zaměřením na snižování nákladů až na úroveň celkové restrukturalizace. BNV consulting je největším specialistou v oblasti veřejné správy v 5103610884000České republice.

Mezinárodní daňové poradenství: - aktivní daňové poradenství se zaměřením na mezinárodní problematiku a mezinárodní daňové plánování. Zakládáme offshore i onshore společnosti.

Služby Co za Vás uděláme: - roztřídíme a vytřídíme Vaše dokumenty - vypracujeme seznam dokumentů - vypracujeme plán časového uložení dokumentů - vypracujeme skartační protokol - vypracujeme dokumentaci pro komunikaci s příslušnými státními archivy - zpracujeme písemnosti likvidovaných firem - roztřídíme písemnosti dle zákonné délky ...

Služby: - ostraha objektů - zabezpečení PCO - tísňové tlačítko - ostraha průmyslových staveb - detektivní služby - kamery CCTV - kontrola nemocných - údržba nemovitostí.

AHT Energetika s.r.o. je inženýrská společnost, která se zabývá: - problémy vnitřní aerodynamiky a termomechaniky lopatkových strojů, potrubních systémů - měřicí techniky v mechanice tekutin - problémy větrání a klimatizace. Komplexní výpočty proudění a přenosu tepla v kondenzátorech a ohřívácích, aerodynamická měření a výpočty ...

Nabídka expresní přepravy kusových zásilek včetně skladování.

GSC Consulting s.r.o. se zabývá implementací a integrací podnikových informačních systémů. V České a Slovenské republice výhradně zastupujeme dva významné podniky působící na trhu software typu ERP Enterprise Resource Planning) - společnost bäurer GmbH a ifax GmbH. Našim úkolem je nejen podpora klientely výše uvedených partnerů na našem ...

Digitální info-systém. Telemarketing. Faxmailing. Hromadný e-mail. Databáze. Zřizování zelených linek. Telefaxmarketing. Kontrola investic. Business Card Disc. Jádro je tvořeno digitálním komunikačním systémem DEFINITY společnosti Lucent Technologies, který kromě standardních spojovacích funkcí ISDN pobočkových telefonních ústředen ...

Personální agentura a psychologické poradenství.

Společnost Rainstav s.r.o. je výlučně česká a soukromá firma, která se převážně zabývá stavební a dopravní činností, provozováním čerpacích stanic s vlastní civilní bezpečnostní službou. Předmět podnikání - realizace staveb, jejich změn a odstranování - provozování čerpacích stanic - silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s ...

Služby: - čištění koberců a čalounění - hodinový manžel Praha - malování bytů a nemovitostí - mytí dveří‚ krytin a těles - mytí oken a žaluzií. Úklid: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - panelových domů - firem.

Vedení účetnictví. Poradenství v oblasti daní, podnikání a řízení.