Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.

Jsme firma s desetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru péče o prádlo. V naší prádelně používáme nejnovější technologie praní a sušení prádla od značky Miele. Každý přístroj je vybaven voštinovým bubnem, který zajišťuje velice šetrný přístup k prádlu a zaručuje jeho delší životnost. Prádlo zákazníků pereme vždy samostatně.

Prádelna a čistírna Krystal Praha nabízí praní prádla, čištění oděvů i žehlení, kompletní služby pro hotely, i Vaše oděvy. Prádelna Krystal to jsou komplexní služby, zpracování znečištěného prádla třídění, praní, sušení, žehlení, expedice, včetně každodenního rozvozu a svozu prádla, dle potřeb zákazníka. Provádíme rovněž drobné opravy poškozeného ...

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Přivezeme pravé zařízení pro casino. Nehrajeme o peníze. Vhodné pro společenské akce, párty, rauty, večírky a jiné slavnosti.

Realizace stálých expozic muzeí, památníků. Poradenská činnost v provozně-právních otázkách civilního letectví.

Reklama, projektové poradenství v oblasti marketingu.

Zajišťujeme jednorázové či pravidelné úklidové práce pro firmy a domácnosti.

Kadeřnictví pro dámy, pány, děti. Společenské, slávnostní a svatební účesy. Podle Vašeho přání provedeme typologii Vašeho obličeje a optimálním účesem provedeme proměnu přímo před Vašima očima

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingu.

Chcete se na chvíli stát celebritou? Objednejte si portrétní fotografie od profesionálního fotografa. Užijte si fotografování a získejte krásné fotografie vytištěné na kvalitním archivním papíru.

Obchodní dům Včelka, textilní zboží. Široké spectrum zboží pro celou vaši rodinu. Naše nabídka bude stále aktualizována a doplňována a tím u nás naleznete stále nové a nové věci. Nabízíme široké spektrum zboží pro celou rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnice - hry - plyšové hračky pro miminka, holky a kluky - ...

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Zprostředkování zaměstnání. Mexina Group, spol. s.r.o. na základě požadavku obdržela od MPSV zvláštní povolení a doporučení k zprostředkování zaměstnanců z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutí od MPSV umožňuje jen (pouze) dlouhodobá volná pracovní místa v různých podnicích (nikoliv konkurence českých zaměstnanců) a na druhé straně obrovská ...

Provozujeme turistické informační centrum. Nabízíme zájezdy, okružní jízdy, ubytování, půjčení aut, letenky a vstupenky.

Produkty: - pokladní systémy - kamerové systémy - software na zakázku - tvorba internetových stránek - služby v IT pro GASTRO.

Mediální agentura nabízí služby v oblasti internetové reklamy a mediálního zastupování ekonomických, zpravodajských a odborných serverů na internetu.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Provozovatel lázeňských domů.

Reklamní agentura - marketingové služby.

Nabídka developerských a realitních služeb