Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní zajištění služeb od A až do Z (na klíč) nebo jakákoliv dílčí služba. Poradenství a organizace: - kongresy - semináře, prezentace - firemní akce - školení (kursy), firemní večírky - incentivní turistika (motivační programy).

Pražská realitní kancelář. Zprostředkování prodeje a pronájmu veškerých nemovitostí v Praze a jejím okolí. Realitní kancelář, reality, nemovitosti, byty.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Personální agentura. - vyhledání a výběr pracovníků - personální poradenství

Ofsetový tisk: - prospekty - letáky - katalogy - časopisy - obaly na CD - pozvánky - skládačky - pohlednice - účetní doklady - desky - samolepky. Digitální tisk: - malonákladové tisky - velkoplošné tisky .

Provádíme jazykové překlady a tlumočení ve všech jazycích včetně soudního ověření.

Realitní kancelář. Inženýrská činnost v oblasti investiční výstavby. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. Projektová činnost ve výstavbě.

Svatební vizážistka. Nabízíme: - svatební líčení - svatební účesy - poradenství - vlasový styling

Budování konkurenčních výhod firem v oblasti reklamy a podpory prodeje produktů i služeb.

Energetické konzultační a informační středisko (EKIS): - poradenství. Člen McKinnon&Clarke nabízí poradenství pro obory: - energetika - životní prostředí - dotace - energetický audit - průkaz energetické náročnosti - studie proveditelnosti. Dále v oboru zelená úsporám. Zabýváme se všemi oblastmi energetického managementu včetně ...

Psychologické poradenství - psychologické testy pro řidiče

Nahrávací studio, disponující 25 svět.jazyky -vydávání učebnic

Psychologické poradenství - psychoterapie

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Komplexní péče o krásu, fyzické a duševní zdraví. Relaxace v pyramidě: - léčení nemocí - relaxace - harmonizace čaker - energetizující a revitalizační účinky - hubnutí. Kosmetické služby: - hluboké čištění pleti - peeling - biorevitalizační masáže obličeje - modeláž těla - přírodní pleťové masky - salónní pleťové ...

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

Provoz realitní kanceláře. Služby: - správa nemovitostí.

Vydavatelství: - měsíčník Stereo & Video - Mobil - DVDmag - týdeník Film na sobotu.