Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat.

Překladatelská agentura. Komplexní jazykové služby: - prosté překlady - ověřené překlady - tlumočení - kurzy cizích jazyků - jazykové korektury - tvorba jazykových mutací webových stránek.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Tvorba webových stránek, administrace, správa a web hosting za nízké ceny. Webové stránky, microsites, e-shop levně, aplikace, šablony, programování, SEO optimalizace pro vyhledávače, copywriting, tvorba obsahu a grafiky webové stránky levně.

Bezplatná publikace tiskových zpráv, PR článků, SEO optimalizovaných textů. Příjemné čtení k ranní kávě i kdykoliv během dne, novinky, zajímavosti, kulturní dění, vztahy, láska, sex, politika.

Pronájem - plošiny Servis - reklamy Světelný servis - LED diody

Produkční a marketingová agentura. produkce akcí se sportovním a kulturně-společenským programem produkce sportovních programů využívající metodu zážitkové pedagogiky, obecně známou jako Outdoor Training koncept a realizace originálních reklamních kampaní pronájem sportovního vybavení včetně možnosti využití k reklamním účelům zajištění ...

Zajišťujeme kolektivní systém zpětného odběru a odděleného sběru EEZ.

V současné době zasahuje portfolio produktů a služeb zejména do těchto oblastí: - návrh, realizace, provoz a správa lokálních a rozlehlých počítačových sítí - návrh, vývoj a provoz Internetových služeb - připojení k Internetu - hostingové služby - návrh, vývoj a umístění www stránek a aplikací - technická podpora a servis ...

Realitní činnost - bytové prostory - nebytové prostory Poradenství - prodej a pronájem nemovitostí

Znalecké posudky v oblasti nemovitého majetku, hodnoty firem Prodejní plochy pro obchodní řetězce působící v ČR

Vlasové studio, kadeřnictví: - extravagantní a klasické střihy - účesové módní trendy a technologie - účesy pro média i módní přehlídky - svatební a společenské účesy - foukaná - barvení odrost, krátké vlasy, polodlouhé vlasy, dlouhé vlasy - preparace - X-TENZO - melír - známka kvality HCF Paris.

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Logistické audity, logistický outsourcing.

Svatební salon Brilliant Princess nabízí svatební šaty, plesové šaty a pánské obleky světově známých značek. Poskytujeme kompletní realizaci svateb, oblékneme svatebčany i malé družičky. Nabízíme svatební doplňky, obuv, bižuterii.

Výroba - drobné technické výlisky plast Výroba - propagační předměty s rytinou a potiskem

-Propagační činnost -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (s výjimkou koupě a prodeje zboží uved. v příl. 2 a 3 cit.zákona) -Nakladatelství -Vydavatelská činnost - periodické a neperiodické publikace

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Vývoj software: -Gastro systém -Hotel Manager -Pokladní systém Možnost propojení firemního řetězce. Direct Marketingové služby.