Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Každodenní stres moderního života může mít nedozírné důsledky na vaše zdraví. Dopřejte svému tělu tolik kýženou relaxaci a využijte jednu ze základních poskytovaných masáží: - Indická masáž hlavy.

Nabízíme stavební práce, nakládání s odpady

Audiovizuální tvorba se zaměřením na 3D počítačovou animaci - reklamamní video, animované montážní návody, simulace dynamických dějů, vizualizace projektů pro web, TV, mobilní zařízení, velkoplošné obrazovky.

Provoz fitness centra s posilovnou, sálem pro aerobik, saunou a soláriem. Masérské služby.

Nabízíme služby jako kadeřnictví, bělení a výživa zubů, kryolipolýza, IPL, modelace nehtů.

Naše firma poskytuje klientům komplexní služby související s vlastnictvím nemovitosti. Služby jsou založeny na individuálním a odpovědném přístupu k zákazníkovi. Snažíme se přizpůsobit potřebám našich klientů a nabízet vlastníkům doplňkové služby s pozitivním efektem na kvalitu bydlení nebo uživatelského komfortu.

Pronájem a prodej nemovitostí, byty, domy, pozemky, kancelářské objekty, chaty, oceňování nemovitostí.

Developerská činnost. Developerské služby. Bydlení v přírodě v obci Líčkov, nedaleko města Žatec a okresního města Louny. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - stavební pozemky pro stavbu rodinného domu, inženýrské sítě jsou rozvedeny. Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy.

Jsme svatební agentura zajišťující unikátní svatby.

Služby: - projekce a realizace interiérů, dodávky interierů na klíč.

výkup, prodej, zástavy zlata, elektroniky atd. autozastavárna

Architektonické a urbanistické návrhy. Kompletní zpracování dokumentace. Příprava staveb a kontrola jejich realizace: - inženýring - řízení staveních prací. Počítačová grafika, vizualizace: - zhotovení 3D modelů.

Stavební firma: - úklid domů, bytů a kanceláří - péče o zahrady a zeleň.

Pronájem kanceláří a virtuálních kanceláří v Praze 5, nabídka údržby nemovitostí (malířské, zednické a štukatérské práce, mytí, opravy a celkové rekonstrukce fasád apod.).

-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze. Psychologická pomoc v různých životních situacích – deprese, úzkosti, partnerské problémy, traumata, psychosomatické obtíže, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vztahy), mentální anorexie a bulimie, nízké sebevědomí, hledání smyslu života.

Pro operátory nabízíme kompletní výstavbu sítí pro vnitřní pokrytí, a to ve variantách s optickými repeatery nebo s vnitřními anténními rozvody. Jsme schopni realizovat rozsáhlé projekty pro vnitřní pokrytí hal, tunelů, výstavišť, letišť, kongresových center a dalších míst, která jsou pro signál GSM těžko dostupná, nebo se nevyplatí z ekonomického ...

Internetová mediální agentura zaměřená na strategický online marketing, poradenství, realizace internetové marketingové kampaně. Nabízíme služby: online reklamní strategie, bannerové kampaně, budování značky online, PPC reklama (Sklik, Google AdWords, eTarget.

Poradenství v oblasti osobní image, lektorská činnost, pořádání kurzů a seminářů se zaměřením na celkovou vizáž. Poradenství v oblasti osobní image Osobní image je vlastně jakási vizitka člověka. Každý člověk se chce cítit dobře a proto se zaměřuji především na souhru zevnějšku s osobností, protože ta je velmi důležitá. Přeji si, aby se mé ...

Natěračské práce Návrhy a realizace - interiéry Bourací práce včetně likvidace suti Základy a zakládání staveb Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Stavba a výroba plavidel -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Vydavatelské činnosti, polygrafická ...