Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Správa budov a nemovitostí Úklidové služby Renovace - tonerových a inkoustových kazet

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

Skladování Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 2, 5t - vozy FORD TRANZIT Stěhování Balení

Vývoj, distribuce, servis: - software pro správu a zpracování veřejných zakázek.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Pokládka - podlahové krytiny Komplexní úklidové služby

GIFAB Project s.r.o. Podpora při zakládání společností Vedení firem Spravování majetku Právní poradenství Jsme členy Asociace realitních kanceláří České republiky.

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektové práce Rekonstrukce - historické objekty

Developerská firma. Developer industriálního parku. Realitní služby. Pronájem: - skladové prostory - kancelářské prostory v administrativní budově.

Monitoring: - mapování reklamního trhu z hlediska „chování“ jednotlivých inzerentů a nezávislá kontrola příslušného média pro inzerenta samotného. Monitoring reklamích aktivit a reklamní kreativy. Společnost Kantar Media, a.s. je nezávislá výzkumná agentura, která vznikla v roce 1999, kdy koupila společnost A-Connect a převzala její ...

Hostinská činnost Kosmetické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Specializujeme se výhradně na úklid domácností. Ostatní služby: - mzdová agenda - vedení účetnictví.

Doprava a spedice: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava -přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel..

Zabýváme se provozem veřejného parkoviště v Praze 1. Je možné zaparkovat všechny druhy vozidel od motocyklů a osobních vozidel přes vozy užitkové, až po autobusy a kamióny. Parkoviště je v provozu non-stop, má částečné zastřešení, kamerové zabezpečení a noční osvětlení. Nabízíme i dlouhodobé parkování za atraktivní ceny.

Prodej - výrobky L´OREAL - kosmetika DARPHIN Kadeřnictví - společenské a svatební účesy - barvení INOA Kosmetika Masáže i relaxační - reiky

-Výroba oděvů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - vyjma zboží uvedeného v příl.zák. č.455/91 Sb. a zboží tímto zákonem vyloučeného -Pronájem movitých věcí -Zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavnictví