Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace. Prodej, servis: - nové nářadí - použité nářadí. Technické služby. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem. Marketing, mediální zastoupení, fotografické služby.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Tvorba webových stránek a internetových prezentací.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Poskytujeme péči o děti od 0 měsíců věku, pečujeme o děti zdravé, nemocné i postižené a to vše v rozsahu, který nám umožňuje domácí prostředí. Péči provádí zdravotní sestra, nejčastěji všeobecná sestra, dětská sestra a porodní asistentka.

Peníze na ruku do 30 minut. Michelská Autozastavárna Autozastavárna poskytuje možnost rychle získat hotovost v případě neočekávaných výdajů nebo finančních situací. Naše nabídka se zakládá na vložení auta do zástavy a okamžitého odnosu finanční hotovosti. Peníze vyplácíme do 30 minut. Pokud i Vy řešíte, jak rychle získat hotovost. Neváhejte a ...

Služby, výroba: -potisk textilu, triček. -sítotisk, strojní vyšívka. -absolventská trička, maturitní šerpa. -grafické studio, DTP. -polepy výloh, automobilů. -signmaking.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí

Ochrana dat a informací. Šifrované volání a SMS, šifrování dat, zabezpečení PC, prohlídky proti odposlechu.

E-shop bazarových výrobků: - kojenecké zboží - dívčí, chlapecké oblečení - sportovní věci - hračky, dárkové předměty. Dále provádíme: - úklid domácností, kanceláří - žehlení, nákupy, mytí oken, drobná údržba - vedení účetnictví, včetně daňového přiznání, poradenství - zprostředkování návštěvy vinných sklepů na Moravě.

Grafické návrhy, digitální foto, DTP (zlom, retuše a montáže). Provádění digitálního, ofsetového a velkoplošného tisku. Zajišťování reklamních a marketingových služeb. Realizace grafických návrhů.

Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Poradenská činnost při nakládání s odpady - vypracování studií v oblasti odpadového hospodářství - zastupování zájmů členů

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

BowTie Prague - full servisová marketingová agentura. Nabízíme své služby menším a středním společnostem. Zabýváme se strategickým plánováním, korporátní identitou, vizuální komunikací. Poskytujeme reklamu, PR, sponzoring a podporu prodeje.

Potřebujete schopné a profesionální tiskaře, kteří opravdu vědí, co dělají? Přijďte se k nám přesvědčit! Dle požadavků klienta jsme schopni ofsetově vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy a jiné merkantilie. Současně dokážeme zajistit kompletní knihařské práce. Knihařské zpracování (finishing) Zajišťujeme lamino mat i lesk, ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Telekomunikační služby Bezdrátové připojení k internetu Návrh, realizace a správa - počítačové sítě