Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pronájem reklamních ploch: - Dynamic Shopping Display (DSD), dynamický reklamní panel-vitrína vybavená mechanismem na převíjení plakátů. Dynamické reklamní panely technicky umožňují převíjení více plakátů s komerčním sdělením. Tento druh panelu byl vybrán proto, že na jednom místě může být reklama více produktů a není potřeba většího ...

Služby v oblasti systémů řízení jakosti dle ISO a EMS

Činnost firmy: Tiskárna Autoservis Truhlářství Internet Reality Ubytování Doprava Správa nemovitostí

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Logic point je certifikovaným partnerem společnosti Microsoft. Specializuje se primárně na práci s produkty Microsoft.

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Provádění úklidových prací včetně mytí oken, čištění čalounění extrakční metodou a leštění nábytku. Možnost pravidelného denního úklidu.

Tvorba webových stránek a SEO. Tvorba e-shopu.

Náš FKK sexy sauna klub nabízí prostory pro pánskou relaxaci. Pořádáme rozlučky se svobodou, soukromé akce a pánské jízdy. V klubu se nachází sauny, whirlpool a club-lounge.

Zabývám se manikúrou, pedikúrou a modeláží nehtů. Mým hlavním cílem je spokojenost zákazníka a perfektní péče a hygiena. Ráda bych lidem dokázala, že pedikúra je hlavně o hygieně, a to u nejmenovaných cizojazyčných pedikérek rozhodně není samozřejmostí. Zabývám se také pedikúrou pro seniory.

Vypalování laserem - pískování motivů na zakázku, velkoplošné pískování Prodej skleněné reklamní předměty Prodej výrobky ze skla (trofeje, plastiky, dárkové předměty, ...)

Dceřinná spoločnost koncernu RWE. Služby v oblasti informačních technologií pro společnosti skupiny RWE. Provoz, údržba a správa: - konsolidované datové centrum v Brně. Vzdělávání zaměstnanců koncernu RWE: - odborné kurzy v oblasti informační technologie.

-Výroba upomínkových a reklamních předmětů -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Prodej, Služby: - výpočetní technika, SW a HW servis, tvorba aplikací na zakázku, SWM - software pro řízení sportovních a relaxačních center. Vývoj, prodej, instalace : -řídicí systémy pro sportovní, relaxační a wellness centra, solární studia

Masážní studio v Praze s dlouholetou tradicí, masírujeme už od roku 2006. Máme útulné prostory s klidnou atmosférou nedaleko centra Prahy, sídlíme pár minut chůze od pražské O2 Areny a nákupní galerie Harfa. Oproti konkurenci v oboru masáží se můžete těšit na maximálně citlivé a proškolené masérky s přesným zacítěním na uvolnění a potěšení ...

Konzultace a poradenství v informačních technologiích.