Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář. Kancelář vyřizuje celou oblast realit tzn. pronájmy bytů i nebytových prostor, prodeje činžovních domů, vil, chat, pozemků ale především se věnuje pronájmům.

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Vlasové studio. Holičství, kadeřnictví. Služby: - regenerace a tvarování vlasů přírodní cestou - keratinová léčba, Brazilský keratin - stříhání vlasů metodou horkých nůžek - horké nůžky zajistí že se konečky vlasů uzavřou a netřepí - školení, kurzy - jak aplikovat Amazon keratin. Kosmetické služby.

Reklamní činnosti a marketingové služby. - digitální a ofsetový tisk: - vizitky, obálky, hlavičkové papíry, letáky, katalogy, brožury - velkoplošný tisk: - plakáty, bannery, billboardy - řezaná reklama: - polepy na auta, výlohy - grafické práce - fotografické práce - reklamní předměty.

Služby: - SEO optimalizace webových stránek pro vyhledávače - analýzy klíčových slov - konkurenční analýzy, výzkumy a sledování. - webdesign: - tvorba webové stránky - úprava stávající webové prezentace - webohostingové služby - poskytování domény - počítačové poradenství - IT outsourcingové služby - podpora, zebezpečení ...

Zpracování dat, služby databank, správa sítí

Vydávání obrázkových příběhů a pohádek pro děti, klasických děl světové literatury pro mládež a dospělé a kapesních průvodců přírodou.

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů a doplňků přímo od výrobce - záruka výborného stavu šatů nejen v den rezervace, šaty dle vlastního návrhu za velmi výhodných podmínek, kompletní svatební servis, organizace a koordinace svatby

Dámské, pánské a dětské kadeřnictví

Kosmetické studio - kosmetické ošetření pro všechny typy pleti - barvení řas a obočí - trvalá na řasy - parafínové zábaly - depilace - líčení - chemické peelingy - ozonová terapie

Nabízíme úklid domů i bytů včetně chodníků.

Prodej - kosmetika Kosmetické služby

Aranžérské služby Firemní a společenské akce - svatby Zajištění - květinové výzdoby

Služby: - webhosting - správa a údržba webové prezentace - serverhosting - registrace, správa a údržba domény.

Produkční agentura. Služby: - produkce akcí na klíč. - firemní akce - teambuilding, výjezdní porada, večírek - nabídka umělců - dětské programy - profi Dj - profi fotograf / fotokiosek - opening - dračí lodě - párty stany "CALIBER" - transparenty / bannery - audiovůz - mobilní kasino party - ...

ShowPark DaVinci. Zajišťujeme provoz erotického klubu, erotický klub.