Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Svým klientům poskytujeme virtuální sídla společností v Praze. Nabízíme právní adresu v řadě různých pražských lokalit. Zajistíme také osazení štítkem a dodávku pošty.

Fotografie - barevné zpracování zhotovení - barevné fotopráce Ofset, knihtisk provádí - ofset (4 barvy) Vazba, knihařské práce provádí - výsek

Vizážistka Lucie Průžková - mistryně Čr v make-upu

Nabízíme veškeré kadeřnické služby. Prodlužujeme a zhušťujeme vlasy. Aplikujeme brazilský keratin Beox zažehlením.

Konzultace o výživě Masáže klasické, rekondiční, sportovní, medové, detoxikační, aromaterapeutické - masáž lávovými kameny - baňkování.

Salon pro psy Prodej kosmetika, oblečky a chovatelské potřeby pro psy.

Salon zaměřený na relaxaci a zdraví - ošetření přírodní kosmetikou bez škodlívé chemie, netestovanou na zvířatech (Jericho z Mrtvého moře a Cannaderm - česká konopná kosmetika), šetrné hloubkové čištění pleti bez pohmoždění ! Depilace cukrovou pastou, trvalá na řasy, barvení řas a obočí, líčení, klasická pedikúra a manikúra, P-Shine. Příjemné ...

Poskytování PR služeb v sektoru kultury. Nabídka medializace akcí, komunikace s novináři a tiskového servisu.

Služby: - kadeřnictví - pedikura - manikura - prodlužování řas.

Firma funguje od roku 1995 a zabývá se komplexním poradenstvím v oblasti vizáže, líčení a stylu pro firmy i jednotlivce.

Kopírování Velkoplošný barevný tisk Scanování