Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabídka servisu v oblasti marketingových a reklamních služeb

Skenování a digitalizace diapozitivů, negativů (i skleněných desek), fotografií a dokumentů, vše do formátu A4, přepis VHS kazet, VHS - C, mini DV a Hi8 na DVD Sídlo v Praze 8 - zakázky možno předat v místě či dle dohody kdekoliv v Praze či zaslat poštou, příznivé ceny, krátké dodací lhůty

Studio Sorisa. Liposukční a depilační centrum Poliklinika Budějovická nabízí: - bezbolestná liposukce - depilace pulzním světlem - redukce celulitidy - vyhlazení vrásek - odstranění strií - odbourání tuku - lymfoven - vypnutí ochablé pleti - odstranění pigmentových skvrn - stop akné.

Realitní kancelář - rodinné domy - byty - chaty a chalupy - pozemky - nebytové prostory

Kosmetika Pedikúra - manikúra Masáže

Tvorba internetových obchodů a aplikací, webových stránek, redakčních systémů. Nabídka grafických prací, zřízení webhostingu a registrace domén

Kosmetika - aromaterapie - vizážista Masáže

Opravy - koberce Čištění - koberce

Lymfodrenáže Myostimulace svalů formování postavy Masáže

Zakládání a správy společnosti v České republice.

Nabízíme barevný tisk na strojích Heidelberg. Dodáváme tiskoviny, katalogy, časopisy a vizitky. Provádíme knihařské práce..

Nabízí - masáže regenerační, relaxační, zeštíhlující - zábaly - SPA procedury

Lakýrnické práce Malířské práce Úklidové práce

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže celého těla - fyzioterapeut