Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Interiérový design, návrhy a realizace komerčních i soukromých interiérů, návrhy nábytku, produkce, realizace, poradenská činnost v oblasti bytové architektury, koordinace prací a autorský dozor při realizacích. Koordinace subdodávek.

Zdravotní masáže - masáže zdravotní - masáže klasické - manuální lymfodrenáže - lymfoven / přístrojová lymfodrenáž - baňkové terapie

Realitní kancelář - poradenství Správa nemovitostí

Americké vědecké informační středisko - poskytuje informační, poradenské a servisní služby v oblasti mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské Masáže klasická, indická masáž hlavy - baňkování - akupresura - rolfterapie

Stylingové poradenství Moderování - modeling - scouting

Programátor PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS, SEO. Tvorba webových aplikací na míru. Zakázkové programování, externí spolupráce.

Cvičení: - diagnostická posilovna - aerobní aktivity - posilovací aktivity - zdravotní aktivity - taneční aktivity - indoor Cycling - cardio zóna - cvičení pro těhotné. Masáže, kosmetika, sauna. Dietologické poradenství. Sportovní výživa. Osobní trenér.

Služby: -provoz mobilního virtuálního operátora a poskytování mobilních telekomunikačních služeb pod obchodní značkou Relax Mobil -provoz Call Centra -Back Office -administrace smluv -kompletní správa smluvního vztahu se zákazníkem -výběr zaměstnanců a AC -project management. Odštěpný závod: Bratislavská 1/6, 695 01 Hodonín

Naše realitní kancelář se zabývá především prodejem a pronájmem nemovitostí v Praze a okolí. Zajistíme Vám prodej, pronájem, výkup, tržní odhad, kompletní právní servis, hypotéky, advokátní úschovy, znalecký posudek, pojištění, řešení exekucí. Naše realitní kancelář je tu pro vaše reality.

Chemické čištění peří sběrna Prádelnamandlování prádla - chemické čištění oděvů sběrna

-Překladatelství, tlumočnictví

Kosmetika - ošetření pleti - líčení denní, večerní, svatební - trvalá na řasy - depilace horkým voskem - depilace pro muže nohy, záda, hrudník - permanentní make - up

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské střihy - melírování - barvení - trvalá

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - foukaná - melírování - stříhání - trvalá ondulace - styling - barvení - přeliv