Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zprostředkování nákupu, prodeje nebo pronájmu bytů, domů, garáží, pozemků, nebytových a kancelářských prostor.

Poskytování kompletního marketingového a administrativního poradenství. Nabídka služeb reklamní a marketingové agentury.

Vývoj a výroba - automatizační technika - řídící systémy Poradenství - LINUX

Fotografická agentura - produkční činnost v oblasti fotografování - fotografické práce

Odvoz - břemena určená k likvidaci i jednotlivé kusy Vyklízecí práce byty, půdní prostory, malé i větší firmy, pozůstalosti Bourací práce

Zřizování a provozování veřejné telekomunikační sítě.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Rekonstrukce objektů

Dodáváme materiály pro signmaking.

info portál cena zlata stříbra, kolik stojí drahé kovy zlato stříbro, grafy v korunách za gram, informace o zlatu, stříbru, platině, o obecných kovech Informace kolik stojí kovy každých 5min aktuální.

Nabídka služeb v oblasti personalistiky a osobnostního poradenství.

Prodlužování řas Manikúra - P - shine - zábaly - modeláž nehtů Rekvalifikační kurzy - nehtová modeláž - manikúra a nehtová modeláž gelem s UV lampou + acryl system - kompletní kurz

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha osob, majetku - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické protipožární systémy - pult centralizované ochrany - úklidové služby.

Nastřelování náušnic pro děti a dospělé - Šperlová Kosmetické studio - Šustrová - kosmetika - permanentní make-up - brazilský keratin - depilace Modeláž nehtů

Realitní kancelář - zprostředkování obchodu Zprostředkování - marketing

Znalecké posudky - nemovitosti Prodej - nemovitosti Sepisování - kupní, nájemní, podnájemní smlouvy - poradenství

Zabýváme se investicemi do realit v zahraničí se specializací na Floridu. Zastupujeme společnost Florida Investment Marketing.