Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zprostředkování pracovních nabídek v nejkrásnější části jižních Alp, Dolomit na severu Itálie

Služby personální agentury Podpora - začínající výtvarní umělci a umělci národnostních menšin v ČR Prodej - obrazy Podpora - začínající výtvarní umělci a umělci národnostních menšin v ČR.

Psychologické poradenství a psychoterapie Praha. Individuální i skupinová psychoterapie v oblasti psychyatrie. Soukromý psycholog a psychoterapeut s aprobací psychoanalytická psychoterapie.

DTP Vydavatelská činnost - nakladatelská činnost

Vydavatelství PRAŽSKÝ METROPOL SEVEROČESKÝ METROPOL ZÁPADOČESKÝ METROPOL MORAVSKÝ METROPOL

Bezpečnostní agentura, služba: - ochrana osob a majetku - převoz finančních hotovostí - převoz peněz, cenností - ochrana informací - vyhledávání odposlouchávajících zařízení .

Organizace sběru, třídění, nakládání a recyklace - odpady v celé ČR

Úklidová službazajistí úklid - kancelářské komplexy - administrativní budovy - bankovní domy - supermarkety - hotely - soukrommé byty a domy - autosalóny - školy - stavby před koludací - výrobní a skladovací haly - komerční prostory

Developerská a investiční činnost v oblasti výstavby projektů: - komerčních - administrativních - bytových. Prodej a pronájem: - nemovitostí - pozemků.

Naše společnost se zabývá poradenstvím a konzultacemi především v oblasti krizového řízení. Ovšem nabízíme také pronájem kanceláří a jednacích prostor v našem officentru či služby webdesign studia.

Vytvoříme pro vás rodokmen vaší rodiny, zpracujeme dobové rodinné dokumenty. Údaje převedeme do digitální podoby, vložíme fotografie vašich předků. Vhodné i jako dárek.

Zabýváme se vytvářením aplikací do mobilních komunikačních platformách a následnou podporou prodeje. Vytváříme aplikace a reklamní kampaně s vysokou efektivitou.

Kopírovací centrum poskytuje služby velkoformátového a maloformátového tisku, kopírování, skenování a laminace. Samozřejmostí jsou stavební dokumentace, vazby plastové, drátěné či tepelné, kašírování velkoformátových tisků a další.

Provoz rodinného centra, které nabízí hlídání děti, kroužky a další aktivity.

Nadnárodní obchodní a marketingová společnost se zaměřením na přímý prodej produktů a služeb.

Dodávka a montáž - systémy ochrany proti holubům hrotový, síťový, systém BIRDWIRE, repelentní gely

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. hodinový manžel - komplexní elektroinstalační práce (elektrorevize, zapojení spotřebičů, elektromontáže, elektrikářské, ...) - úklidové práce (kanceláře, vánoční úklidy, ...)

Multiplayerové online hry a portál s webovými hrami. Pokud máte zájem o reklamní spot, kontaktujte mne na info[x]notsocasual.com