Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky - nebytové a komerční prostory - poradenství.

Specializace: - analýzy dat - data mining - marketingové analýzy. Naším posláním je poskytovat analýzu a řešení všech otázek spojených s CRM, obsluhou zákazníka. Měříme a sledujeme loajalitu zákazníků i zaměstnanců. Orientujeme se na poznání zákazníků, vyhodnocování a optimální cílení komunikace.

Záchrana dat, likvidace dat. Jsme ryze českou společností s dlouholetou praxí orientovanou na záchranu dat z poškozených­ paměťových médií. Sdružujeme špičkové odborníky s dlouholetou praxí jak v tuzemských, tak i zahraničních společnostech.

Zpracování projektu sítě, dodávky výpočetní techniky, HW a SW instalace serverů a pracovních stanic, dodávka a instalace standardního SW, školení uživatelů, poradenské služby. Zpracování dat a software. Dovoz a vývoz software. Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat (software). Poradenské služby ohledně ...

Data Design s.r.o. je reklamní společnost a grafické studio. Zaměřujeme se především na rychlost a kvalitu našich služeb. Máme dlouholetou praxi v oboru reklama a polygrafie.

Data Collect - Specialista na internetový a telefonický sběr dat (online výzkumy, internetový panel, online komunity, vlastní CATI studio, data processing).

Společnost založena v roce 2002 zaměřená na oblast: - správa nemovitostí - komplexní správa administrativních budov.

Výpočetní technika: - prodej - instalace - servis - poradenství. Správa sítí. Outsourcing. Likvidace staré techniky. Zabezpečovací technika (Jablotron): - prodej - servis - montáž.

Geologická konzultační a realizační společnost se zaměřením na poskytování služeb v oblasti životního prostředí s následujícím základním spektrem činností: - proces nápravy ekologických zátěží a havárií - hydrogeologické průzkumné a posudkové práce - geologický průzkum při zakládání staveb - monitoring vod, zemin a odpadů - odpadové ...

Společnost ARISTOTEL, a.s., je partnerem malých a středních podniků, úřadů, komunit a podnikatelů pro komplexní zajišťování telekomunikačních a informačních služeb na bázi nejmodernějších technických řešení. Dodává systém založený na integraci internetových a telefonních služeb s řadou komfortních funkcionalit využívaných při každodenním styku ...

Dnes je Dewetron globálním poskytovatelem systémových řešení se zastoupením po celém světě. S více než 150 zaměstnaci v celém světě DEWETRON vyrábí mobilní systémy pro sběr dat pro: - automobilový průmysl - dopravu - strojírenství - výzkum - vývoj. Dobřé známé společnosti patři mezi celou řadu zákazníků firmy DEWETRON. Vyvíjíme a ...

Kompletní IT outsourcing, správa serverů a sítí, servis SW&HW, vzdálená správa, strukturovaná kabeláž, e-shop. Vedení účetnictví a daňové poradenství. Mzdy

Činnost: - účinný systém bezpečnosti a ochrany - uspořádán pro plnění vašich potřeb - on-line přístup k dokumentům a informacím - výkonné vyhledávání informace v reálném čase - hotLine a HelpDesk 24 hodin denně, 7 dní v týdnu - zkrácení rozhodovacího a schvalovacího procesu.

Nehtová modeláž gelové nehty - p - shine - parafínové zábaly rukou

Architektonická kancelář Projekty: - občanská vybavenost - stavby pro zdravotnictví - stavby pro obchod a administrativu - bytové stavby - interiéry - projekty budov pro bydlení - obchod - nákupní centra, autosalony.

ALWIL Trade s. r. o. je soukromá společnost podnikající v oboru výpočetní techniky.

Nabídka služeb zakázkového krejčovství. Opravy oděvů z textilu, kůže a kožešin, opravy šicích strojů a provoz čistírny oděvů.

V oblasti účetnictví jsme začali podnikat jako jednotlivci již v roce 1993. V roce 2003 jsme svoje síly definitivně spojili a založili jsme společnost s ručením omezeným FANTOZZI. Nabízíme komplexní zpracování účetnictví fyzických osob – daňová evidence (původně jednoduché účetnictví) tak i zpracování účetnictví (původně podvojné ...

Výroba reklamy v celém rozsahu výroby s vlastním výrobním zázemím: - neony - reklamní poutače - light megaboards - střešní reklama - pronájem ploch - sériová výroba.

Nabídka zednických prací, projektování či inženýrské a realitní činnosti.