Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překladatelské a tlumočnické služby. Tlumočení a překlady 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Překlady: - písemné materiály jakéhokoliv druhu a odborného zaměření. Tlmučení: - konsekutivní a simultánní tlumočení se zajištěním potřebné techniky.

Navrhujeme komplexní řešení a realizace kancelářských interiérů. Vypracujeme návrh dispozičního řešení a dodáme veškerý nábytek včetně doplňků.

Firemní školky - komplexní poradenství v oblasti zřizování a provozování firemních školek. Kompletní zpracování projektu, zřízení školky na klíč, zajištění provozu firemních školek/dětských koutků. Pomůžeme Vám získat dotace z EU na firemní školku.

Provozujeme laserové centrum s inovativní technologií v odstraňování chloupků a redukcí celulitidy. LightSheer DUET a Smootshapes.

Sport Centrum Evropská: - squash - bowling - posilovna - stolní tenis - solárium - spinning - aerobic - solárium - masáže - horolezecká stěna - sport shop - fit bar - dětský koutek. Aerobic: - Basic Step - Body Building - Body Styling - Fit Capoeira - Master Aerobic, Master Step - Mix Aerobic - ...

Bezpečnostní agentura. Poskytování služeb v oblasti: - ochrany objektů - ochrana majetku - ostraha logistických objektů - evidence a kontrola vozidel - ostraha zdravotnických areálů - ostraha administrativních budov - kontrola rizikových bodů - fyzická ostraha - převoz peněz - služby recepční - administrátorské pro administrativní ...

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Pronájem - nebytové prostory průmyslový areál Správa a průmyslový areál

Realitní činnost prodej a pronájem nemovitostí - poradenská činnost - hypoteční úvěry a řešení financování nemovitostí Návrhy a realizace interiérů - návrhy a realizace interiérů - výroba zakázkového nábytku a interiérových doplňků - provozovatel internetového obchodu www.superliving.cz - dovozce designových skopných postelí ...

Reklamní agentura a velkoobchod s reklamními předměty. Orientujeme se na nové a perspektivní formy marketingové komunikace. Tím naše služby získávají hloubku i šíři. To, co bylo kdysi nové, se po čase stává standardním, známým a žádaným. Náš přístup je zákazníky nejvíce ceněn v oblasti reklamních předmětů, s jejichž dodávkami máme největší ...

Fitcentrum + cestovní kancelář -zumba -kalanetika -P-class -power jóga -body styling -pilates -bosu -Schwinn cycling -masáže -solárium -dětské pohybové kurzy (zumba, street dance, Mtv, předškoláci...) Víkendové zájezdy a dovolené se cvičením, pobytové zájezdy u moře. Prodej sportovního oblečení, přírodních vitaminových ...

Překlady a tlumočení. Komplexní překladatelské a tlumočnické služby ve více než 50 jazycích. Odborné právní, medicínské a technické překlady v expresních termínech, konferenční a tlumočnická technika, lokalizace, výuka jazyků, TRADOS a TRANSIT, ISO 9001:2001., Překlady: -všechny evropské a světové jazyky -odborné překlady -překlady se ...

Vedení účetnictví a mzdové agnendy. Poradenství: - ekonomické - daňové - právní. Vymáhání, odkup pohledávek. Marketingové služby.

Stavební firma - stavební práce. Stavební činnost: -občanské, bytové a průmyslové stavby -modernizace a rekonstrukce památkové chráněných objektů -likvidace starých ekologických zátěží.

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Logistické služby: - skladování včetně pojištění - vedení skladové evidence - zpracování objednávek - vedení účetnictví - třídění a konsolidace dílčích dodávek - balení, paletování, foliování, polepování (dle požadavku) - zajištění rozvozu po celé ČR - možnost využití našich obchodních zástupců.

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Monitoring vlivů na životní prostředí.