Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklamní agentura Promotion Prezentace výrobků či služeb Prezentace firmy Tiskové konference, semináře Dny otevřených dveří

Realitní agentura. Prodej, pronájem, směny: - nemovitosti - reality - na bydlení, rekreaci - komerční prostory - domy, vily, byty, chaty, chalupy - kanceláře, sklady, pozemky, zemědělské objekty - památky, garáže, drobné objekty, pozemky.

Velkoobchod - hliníkové stavebnicové systémy - elektronické cigarety - LED diody Výroba - zaklapovací rámy - výstavní panely - nástěnky - tabule - orientační systémy - světelné reklamy Pronájem - losovací zařízení pro reklamní akce - výstavní panely

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Výkupy nemovitostí, řešení zadlužených nemovitostí, výplaty exekucí, finanční poradenství, úvěry.

Byznys networking - nové zakázky na základě doporučení - osobní marketing na pravidelných setkání - spolupráce mezi firmami - vytváření sítě nových kontaktů - získávání a výměna znalostí

Kompletní realitní servis, zprostředkování prodeje i koupě nemovitostí, facility management - starost o nemovitosti Máme více jak 20 let zkušeností v oblasti nemovitostí a financování obchodních transakcí. Rychlost a spolehlivost je naší výhodou.

Firma Pratos s.r.o. vznikla v roce 1999 pro potřeby zákazníků, především pro správu nemovitostí a s ohledem na zajištění všech potřeb při jejich provozu a údržbě a to převážně pro kancelářské a provozní budovy. Naše společnost zajišťuje veškerý servis spojený s chodem těchto objektů.

Vývoj softwaru a poskytování internetových služeb.

Komerční služby a Obchodní příležitosti: - nákup a prodej společností nebo jejich částí - fúze a akvizice - joint ventures - reality - franšízing - vyhledání partnerů - manažerské a personální poradenství vč. náboru - veškeré právní služby Investiční a provozní financování - znalecké posudky a oceňování - marketing a reklama ...

Se zabývá architekturou, urbanismem, interiérovým designem - Poskytuje kompletní služby při přípravě i provádění staveb jakéhokoliv rozsahu - Zpracovává kompletní projektovou dokumentaci ve všech stupních včetně legislativního projednání, autorského dozoru a dokumentace pro výběr dodavatele - Návrh interiéru je zpracováván do detailu pro jeho ...

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Hladík stavební servis s.r.o. nabízí: - zhotovení architektonického návrhu nebo celé studie a projektu pro stavební povolení - skládací stěny - posuvné střechy - zimní zahrady - zastřešení bazénů.

Zajištění studie proveditelnosti, projektové dokumentace.

Stavebnictví: - rekonstrukce a opravy domů a bytů - půdní vestavby - fasády - výstavba průmyslových a kancelářských prostor. - bazény. Prodej stavebního materiálu. Likvidace stavebních odpadů.

Firma Disk, s. r. o., se již několik let zabývá projektováním dopravního značení. Specializace našich zaměstnanců na uvedenou problematiku nám umožňuje sledování nejnovějších trendů v oboru a vysokou úroveň projektové dokumentace.

Nezávislý grafik, designér, výtvarník a umělec. Grafika: - webových stránek - rozsáhlých internetových portálů - interaktivní animace ve formátu Macromedia Flash. Návrhy, ilustrace a DTP elektronická sazba tiskovin: - letáky - pozvánky - přáníčka - časopisy - brožury - knihy a jiné publikace. Velkoplošná grafika pro plakáty, ...

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Provádíme tvorbu webových prezentací, internetového marketingu, optimalizací pro vyhledávače, PPC kampaní a vývoj aplikací na míru.

Poskytování poradenství při tvorbě firemní a obchodní strategie.

Kompletní grafický servis. Grafické studio: - DTP - scan - foto - samolepky - gravírování - retuše - fotomontáže - výroba světelných cedulí.