Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zabýváme se vývojem zakázkového softwaru, poskytováním služeb formou outsourcingu a konzultační činností v oblasti informačních technologií. Pomůžeme vám nalézt optimální řešení, zajistíme systémovou integraci a hladký provoz.

Poskytování služeb grafického a foto studia. Nabídka knihtisku, ofsetu a digitálního tisku. Prodej a potisk reklamních předmětů.

Provádění a zabezpečení správy, údržby, opravy, rekonstrukce a modernizace bytových a nebytových objektů.

Svatební salon Natali Svatební salon Natali za dobu své existence oblékl již stovky klientek a klientů. Od roku 2003, kdy v České republice působíme, se zaměřujeme nejen na zapůjčování svatebních šatů a společenských šatů, ale jako autorský svatební salón stále vytváříme nové kolekce, kterými spoluurčujeme trendy odívání nejen při svatbách ale i ...

Tvorbu účesů v souladu s vaší osobností a stylem. Tradiční i nejnovější vlasové úpravy. Klasiku i změny k lepšímu. Flexibilitu, s níž vyjdeme vstříc vašim časovým možnostem. Veškeré vlasové úpravy Střih – všechny techniky Barvení – novinka: french contrast! Barvy: L´Oréal Účesy pro slavnostní příležitosti Aplikace profesionální vlasové ...

Pro projekty spolufinancované ze Strukturálních fondů EU CRR zajišťuje HW i SW podporu a provoz monitorovacích systémů MONIT a BENEFIT. CRR také metodicky řídí a usměrňuje vznik, výstavbu a provoz Regionálního Informačního Servisu (RIS), který je unikátním on-line souhrnem regionálních dat z celé ČR. Bezplatně zpřístupněné údaje ...

Výroba: - webové stránky, e-shopy, multimediální prezentace. Internetové knihkupectví Amazonek.cz

Reality a nemovitosti. Poskytujeme komplexní správu a údržbu nemovitostí pro bytová družstva, společenství vlastníků i majitele.

Výroba, dodávka: - obchodní systémy zaměřené zejména na řízení zákaznických vztahů.

Společnost Sprinx je předním výrobcem a dodavatelem obchodních systémů, zaměřených zejména na řízení zákaznických vztahů (CRM).

Správní bytové družstvo: - správa společných částí bytových objektů vč. zajišťování základních služeb s užíváním bytových jednotek a to jak pro vlastníky tak i pro nájemce.

Komplexní správa bytových a nebytových objektů, nemovitostí: - opravy, údržba, rekonstrukce - voda, plyn, elektro - plynofikace kotelen - vypočítávání a výběr nájemného - zajištění úklidu společných prostor - evidence spravovaného majetku - aktualizace pasportizace spravovaného domu, bytů a nebytových prostorů - vedení ...

Zabýváme se převážně: - úklidem činžovních domů a v současnosti provádíme úklidové služby v cca 300 domech.

Slevový portál pro hromadné nakupování zaměřený na zájmy celé rodiny. Každý den jsou Vám k dispozici nové nabídky se slevou až 90%..

Díky dlouholetým zkušenostem pomáháme našim klientům dosáhnout stanovených cílů. Víme jak snížit náklady a mnohonásobně zvýšit produktivitu vašeho IT oddělení. A to bezbolestně, a hlavně mnohem levněji než se domníváte. Zeptejte se nás na výhody, které vám nabízíme. Společnost Get Best s.r.o. poskytuje komplexní služby a řešení v oblasti ...

Salon: -kosmetika -svatební líčení -manikúra -modeláž nehtů -vizážitsta-poradenství