Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnické služby Kosmetické služby - péče o ruce a nohy - make-up - ošetření těla - masáže

Fotografování - reklamní fotografie - portréty - série - krajina

Angličtina - překlady Němčina - překlady Výuka - čeština pro cizince

Online společnost print24.cz poskytuje komplexní tiskárenské služby. Produkujeme letáky, dopisní obálky, dopisní papír, kalendáře, prospekty, nálepky s adresou, plakáty, podložky na psací stůl, pohlednice, poznámkové bloky, poznámkové lístky, prezentační desky, prospekty se šitou vazbou, razítka, samolepky, vizitky taktéž vizitky zdarma, časopisy ...

Nabízíme venkovní reklamu na sloupech veřejného osvětlení (nosiče horizont, out banner, desky ace-flex, patice stožárů), telefonních budkách a zábradlí. Reklama v MHD, umístěná v metru, na autobusech a tramvajích. Provozujeme síť reklamních plachet..

Nabídka služeb reklamní agentury. Zajišťování reklamních ploch a předmětů, outbannerů..

Překlady a tlumočení - arabštinu Výuka - arabština

Sauna Pořádání - tenisové turnaje Pořádání - sportovní kurzy Provoz - tenisová škola Masáže - sportovní - relaxační - baňkové

Návrhy - loga Grafické práce Webdesigntvorba - www stránky na klíč

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Zajistíme pro Vás úklid domácnosti, firem a institucí, péče o vozy, údržba zeleně, mytí oken a žaluzií, čištění koberců a čalounění

Překlady a tlumočení holandština.

Společnost zabývající se půjčováním peněz o proti zástavě. Profesionální zastavárna: Férové, transparentní obchodní podmínky. Důraz na potřeby zákazníků a kvalitu služeb. Nadstandardní prostředí zastavárny. Tyto hlavní principy fungování naší zastavárny nabízíme zákazníkům.

Společnost d-Health s.r.o. se zaměřuje na technologie mobilního sběru dat a s tím související služby v oblasti IT infrastruktury, radiofrekvenčních řešení, vývoje a implementace mobilních aplikací a softwarových komponent na míru.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Nákupní palác s obchody, restauracemi, kancelářemi a garážemi..

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Firma SEO solution, nabízí profesionální webové stránky s originálním designem. Máme dlouholetou zkušenost v oblasti informačních technologií.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Pomáháme našim klientům využívat internet efektivně. Určujeme strategie pro digitální média, vedeme projekty a poskytujeme konzultace. Organizujeme networkingové akce, propojujeme talentované lidi. Blogujeme, školíme, kódujeme.