Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme poradenství v oblasti IT. Zabýváme se vývojem a implementací systémů s možností outsourcingu.

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Poskytujeme služby prádelny i mandlu.

Vývoj technologií pro datové sklady a OLAP systémy Komplexní služby v oblasti realizace manažerských informačních systémů založených na vlastní technologii - DATOS tools

Ukončená činnost k 19.4.2011 Úklidová společnost, úklidové služby. Pražská Anela poskytuje: -denní úklid kanceláří -mimořádný a jednorázový úklid -úklid domácností..

Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

Jsme česká soukromá společnost. Od roku 1993 se specializujeme na poskytování a implementaci profesionálních řešení pro efektivní zpracování informací. Svým klientům pomáháme najít, pochopit a využít informace Našimi zákazníky jsou významné české a mezinárodní komerční společnosti i instituce státní správy a ...

Nabízíme kopírování, digitální tisk, scanování výkresů či tisk z PLT a DWG souborů do šíře 150 cm. Provádíme tisk plakátů z digitálních fotografií.

Kompletní realizace zakázek v oblasti reklamy: - vývěsní štíty - polepy výkladů - orientační systémy - samolepky - transparenty - reklamní desky - polepy automobilů - světelná reklama.

Poskytujeme svým klientům : - komplexní služby ochrany majetku - komplexní služby ochrany osob - pult centrální ostrahy - dálkové střežení vozidel s dohledáním - etektivní služby - výcvikové služby.

Tiskárna. Služby, potisk, výroba a prodej: - samolepky - jednostranné i oboustranné, potisk ofsetem a sítotiskem

Služby: - výzkum, vývoj a projektování tepelně energetických zařízení - znalecké posudky v oboru energetika - inženýrská činnost v oblasti energetiky - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění, tepelných čerpadel, solární techniky a větrání - automatizované zpracování dat - poskytování software - montáž a opravy měřící a ...

Realizujeme reklamní kampaně, semináře, konference, firemní akce a webové stránky.

Potisk triček a textilu, výroba reklamních nápisů, samolepky a další reklamní předměty. Jsme přímý výrobce.

Úklidové práce. Nabídka úklidu kancelářských a bytových prostor: Úklid vnitřních ploch:vnitřních ploch: - komerční a administrativní budovy - průmyslové podniky, haly a sklady - hypermarkety, obchodní a zábavní centra - zdravotnická zařízení, nemocnice - bytové komplexy a rezidence .

Specializované centrum nabízí za pomoci moderní laserové techniky vytvarování těla, redukci celulitidy a vypnutí povolené pokožky. Dále je klientům poskytnuta bezbolestná liposukce, odstraňování vrásek, trvalá bezbolestná epilace společně s komplexní péčí o stárnoucí pleť. Provádíme také ošetření akné, fotorejuvenace, odstraňování pigmentových ...

Podporujeme vaše podnikání: pokud chcete založit s.r.o. nebo koupit ready-made firmu, ušetřit za kancelář pomocí virtuálního sídla, tzv. virtuální kanceláře nebo poradit s organizací, účetnictvím či marketingem, jsme zde pro vás.

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Nehtové studio: - nehtová modeláž - manikůra, pedikůra - CND ShellacT - kosmetika SOTHYS - masáže a Wellness programy.

Zabýváme se vývojem elektroniky, software a hardware a automatizací. Vyvíjíme systémy pro čtení registračních značek (rozpoznání SPZ) a parkovací/přístupové aplikace.

Obchodní centrum: - 67 obchodů, restauraci a služeb - hypermarket TESCO - multikino CineStar - dětský koutek - kryté parkovací plochy. Otevírací doba: - otevřeno denně od 9:00 do 21:00 - hypermarket non - stop

Autodoprava v tuzemsku i zahraničí. Vnitrostátní stěhování zařízení, bytů, starožitností, uměleckých předmětů, kanceláří a společností. Mezinárodní stěhování v Evropě i zámoří včetně celního projednání. Kompletní balící služby. Montáže a demontáže nábytku. Skladování. Konzultace.

Informační technologie, systémová integrace. Jsme partner IBM, HP, MICROSOFT, SYMANTEC a CISCO. Poskytujeme služby správy sítí, bezpečnost, migrace serverů, intranet, terminál server, tenký klient, mobilní kancelář, helpdesk, čárový kód, SAN storage.