Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Provoz realitní agentury nabízející komerční objekty, průmyslové stavby, administrativní budovy a pozemky.

Zprostředkování služeb v oblasti ochrany osob a objektů, zajištění převozů hotovosti a cenin. - úklidové služby

Poradenské služby s cílem umožnit klientům trvalé zlepšení efektivity a snížení nákladů v oblasti nákupu, výroby a vývoje. Pragmatismus a realizace Úspěch poradenského projektu závisí na jeho realizaci. Necháváme měřit naše výsledky a přebíráme zodpovědnost za uskutečnění projektu. Ve velmi krátkém čase od spuštění projektu jsou viditelné ...

Vývoj software: - databázové aplikace a informační systémy v technologii FileMaker® - jakákoliv databázová řešení, programy NA MÍRU - pro operační systémy Mac OS X (Tiger, Leopard, Lion).

Zprostředkování poradenství v oblasti rozvoje lidských zdrojů, rekvalifikačních kurzů a projektové činnosti.

Provádíme barevné i černobílé kopírování, plotrování, světlotisk a laminování. Tiskneme vizitky, provádíme tisk na trička, čepice nebo puzzle.

Poradenská a konzultační činnost. Marketingová komunikace: - příprava reklamních kampaní - direct marketing - promotions - interní komunikace a vzdělávání zaměstnanců.

System602, a.s. System602 a.s. nabízí komplexní služby v oblasti telekomunikací, digitálních sítí a videokonferncí, počínaje návrhem řešení, jeho realizaci a následným širokým záručním i pozáručním servisem. Tento záměr je podporován prostřednictvím dodávek a realizací špičkových informačních technologií od předních světových výrobců. ...

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Zaměstnání, personalistika Čištění, úklidové služby

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

Nabídka služeb personálně vzdělávací agentury. Zajišťujeme práci uchazečům o zaměstnání a vyhledáváme vhodné zaměstnance pro firmy.

Společnost MATERNA patří k předním nezávislým poskytovatelům služeb IT.

Nabízíme psí pamlsky a služby salónu. Prodáváme obojky, oblečení, misky, pelíšky a tašky.

Provádíme odstranění vrásek, akné, postakné, celulitidy, podkožního tuku, jizev, strií, pigmentace, ošetření vlasů. Vše je pod dohledem doktorek.

Jsme elektromontážní firma zabývající se jak stavebními a inženýrskými činnostmi, tak i prodejem a instalací fotovoltaických panelů.

Reklamní agentura. Klasická reklama, mediální plánování, on-line komunikaci na internetu, multimediální projekty, direct marketing a public relations. Profesionální tým agentury tvoří více než 50 stálých zaměstnanců v Praze, Brně a Bratislavě.

Vydavatelství odborných časopisů a publikací.

Czechoslovak Models je nejstarší a nejsilnější česká agentura

Reklama na klíč - komplexní, fullservis: - zpracování projektů reklamních kampaní - kompletní zajištění realizace navržených projektů - grafické návrhy - předtisková příprava, sazba, zlom, osvit, nátisk.

Digitální tisk, DTP studio, grafika.