Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Naše společnost je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, ať se již jedná o zpracování na zakázku formou služby či dodávku systémů pro digitalizaci, zpracování a správu dokumentů „na klíč“. .

Vývoj: - internetové a intranetových databázové aplikace určené pro komunikaci mezi množstvím vzdálených uživatelů a centrem - vstup dat, jejich verifikace, prohlížení.

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Společnost zajišťuje realitní a právní servis, odborný odhad nemovitosti a poradenství v oblasti financování.

Ostraha objektů a osob, úklidové práce. Kompletní úklidový servis Praha Jednorázové úklidové služby Praha Komplexní úklidové služby Praha

Zabýváme se zprostředkováním prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí, organizování a zpracování výměn bytů. Dále se zabýváme: - vymáháním pohledávek - zakládáním a prodejem ready-made firem. Obchodní společnost MM Credit s.r.o. poskytuje realitní služby v celém spektru realitního sortimentu rezidenčních, komerčních i průmyslových ...

Praní žehlení a mandlování prádla pro hotely, restaurace, ubytovací zařízení i soukromníky. Služby chemické čistírny. Mokré čištění i praní spacáků, péřových bund, peřin a polštářů. Rozvoz zakázek.

Služby: -outsourcing marketingových aktivit. -public relations.

Tisk cenin, zejména akcií, dluhopisů, losů, poukázek a jiných cenin. Příprava grafických návrhů, tvorba nových designů a nových ochranných prvků. Součástí práce na ceninách všech druhů je jejich archivace a výzkum pro další vývoj ochrany. Proto je společnost rozdělena na tři divize.

Komerční spisovna. Kompletní archivní servis - třídění, zpracování, manipulace a ukládání písemností.

- provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - ubytovací služby - velkoobchod a maloobchod - zprostředkování obchodu a služeb - správa majetku Praha a střední Čechy

Kosmetická firma - vizážistka - styling - bezplatné kosmetické poradenství - kosmetika Mary Kay

Nabídka úklidových služeb pro firmy i domácnosti.

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Lidské zdroje, Poradenství, Management Lidské zdroje: Vyhledáme a vybereme pro Vás pracovníky na obvyklé, specializované i obtížně hledatelné pracovní pozice včetně přímého oslovení (Executive Search). Poradenství: Umíme poradit při vytváření strategií, plánování i realizaci nových podnikatelských aktivit. Pomůžeme Vám určit přijatelné ...

Kompletní návrhy a realizace interiérů. Naše služby: - návrhy a realizace stylových interiérů - bytové interiéry - novostavby i rekonstrukce bytů a rodinných domů - komerční interiéry - vizuální styl a zařízení hotelů, restaurací, obchodů.

Poskytuje produkty a služby pro správná obchodní rozhodnutí. Pomáhá vytipovat a získat nové zákazníky, chránit před potenciálně špatnými obchody a pohledávkami. Poskytujeme finanční, kreditní a marketingové informace o firmách v ČR a v zahraničí..

Činnost: - dekorace interiérů a exteriérů provádíme ze živých, umělých, sušených a řezaných květin, rostlin a stromů, fontán, vodotrisků a kašen, ale také z imitací přírodních materiálů - zpříjemníme Vaše kanceláře, - dále veřejné prostory, restaurace, - Váš byt - navštívíme Vás osobně a poradíme při realizace Vašich představ - ...

Dovoz zboží z Číny, Asie a ostatních třetích zemí. Zakázková výroba zboží v Číně, Turecku, Indii. Profesionální služby.

Nabídka zpracování dat, správy sítí, poradenství v oblasti hardwaru a softwaru, reklamních činností. Poradenské a konzultační služby pro oblast IT.