Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reality 21, s.r.o. Cíl Reality 21 - Kompletní realitní servis

Jsme privátní agentura se zaměřením zejména na překlady z a do následujících jazyků např: - češký jazyk - slovenský jazyk - polský jazyk - anglický jazyk - německý jazyk - italský jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - portugalský jazyk - ruský jazyk - ukrajinský jazyk - finský jazyk - švédský jazyk ...

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží - ...

Obchodování se softwarem pro řízení podniků. Dodávky specializovaných e-business řešení.

Zajišťujeme podporu poboček společnosti SAP v regionu v oblasti HR a Financí.

Nabídka služeb marketingové laboratoře, poskytování konzultací a poradenství v oblasti marketingu a zvyšování kvalifikace personálu.

Poskytování informací z financí Akcie cz - Burza Praha, RM Systém Kurzy měn - Kurzovní lístek ČNB, bank a směnáren Komodity.

Nabídka služeb orientovaných na prezentaci společností a jejich produktů. Zajištění poradenství a produkce firemních tiskovin.

Vyrábíme reklamní nápisy, světelné reklamy, reklamní stojany, samolepy, digitální tisk, sítotisk, transparenty, grafické návrhy, navigační systémy a reklamní tabule. Poskytujeme konzultační činnost. Provádíme výzdoby interiérů a aranžérské práce.

Vytváření firemních databází. Návrhy a montáž počítačových sítí, prodej mobilních telefonů a příslušenství, školení v oboru IS/IT.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Nabídka komplexní realizace informačních systémů i počítačových sítí. Vývoj zakázkových aplikací a tvorba multimediálních prezentací.

Veřejné dražby nemovitostí, informace o veřejných dražbách, komplexní realitní služby, on-line nabídky a poptávky nemovitostí. Služby: -zprostředkování prodeje a pronájmu bytových nemovitostí (byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky) -zprostředkování prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí (kanceláře, průmyslové objekty) ...

Kosmetický salon. Ošetření pleti, pernamentní make-up, myostimulátor, depilace, solária, masáže, cvičení - americké stoly.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

AnFas je kreativní grafické studio s plným servisem.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Auriga Systems je poskytovatel služeb a řešení z oboru informačních a komunikačních technologií. Orientuje se na oblast informační bezpečnosti. Tým konzultantů společnosti Auriga Systems dokáže na míru pro každého svého klienta navrhnout efektivní a bezpečné ICT řešení, poskytnout celou řadu outsourcingových služeb a optimalizovat jeho investice a ...