Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pobočka: -Školská 32, Praha 1, tel: 222233118 Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -nábor, brigáda, brigádníci, zaměstnanci -práce, zaměstnání, pracovní místo, job, pohovory Temporary help ...

Poskytování veřejné telefonní služby prostřednictvím veřejné pevné a mobilní sítě.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Nabídka reklamních služeb s kompletním komunikačním i marketingovým servisem.

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.

Nabídka služeb tiskárny, polygrafická výroba, ofsetový tisk a fotopráce.

Zabýváme se grafikou, obalovým a corporate designem, architektonickými návrhy a studiemi.

Nabízíme úklid firem a komerčních prostor.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Výroba: - nástěnné mapy pro interiérové i exteriérové použití - informační tabule pro naučné stezky, sportovní areály aj.

Kreativním studio s důrazem na tvorbu technického řešení konstrukcí z papíru, designu, grafiky a následné výroby již od 1 ks především POS a POP materiálů a obalů.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

APL zahrnuje 3 skladové prostory a administrativní budovu. Každá hala je rozdělena do 4 skladových sekcí, jejichž plocha je od 4 100 - 4 500 m2. skladové sekce je možno ještě dále rozdělit na 2 části.

Služby: - tvorba internetových stránek, eshopů - programování - internetový marketing.

Půjčovna, maloobchod, velkoobchod, dovoz, prodej, výhradní zastoupení: -francouzské značkové svatební šaty.

Úklidové služby: - úklid domácností - úklid firem - jednorázový úklid

Provoz internetového serveru poskytujícího turistické informace.

Recruitment - Vyhledání zaměstnanců do trvalého pracovního poměru. Zaměřujeme na nezveřejněný trh práce včetně přímého oslovení, kandidáty tedy hledáme a neomezujeme se na prohledávání databází na internetu. Kariérové služby - Testování, Hodnocení pracovníků, Rozvojové plány, Tréninky, Koučink, Outplacement. Projekty a poradenství - ...

Vývoj, dodávky: - Systém SSP: - vizualizační a řídicí systém, který najde uplatnění všude tam, kde je třeba vybudovat moderní rozhraní mezi člověkem a technologickým procesem na bázi osobního počítače v kancelářském, nebo průmyslovém provedení - jednotný pohled na výrobní technologii - přehledná a srozumitelná grafická ...

Půjčovna a prodejna svatebních a společenských, plesových šatů, šaty do tanečních, pánská konfekce. Svatební doplňky a servis. Potřeby pro taneční sport, taneční obuv a oblečení.

Cestopisy a faktopisy v internetové verzi. Vydávaní knižních cestopisů.

Poskytování poradenských služeb v oblasti rozvoje a zdokonalování systémů řízení. Firma XEOS svým klientům poskytuje prostředky, které maximálně omezí jejich zatížení technickoorganizační prací a umožní jim plně rozvinout svůj tvůrčí potenciál. - navrhuje a realizuje zlepšení práce organizace - účinně podporuje řídící pracovníky při ...