Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pedagogické nakladatelství vydává učebnice pro ZŠ (matematika, přírodopis, zeměpis, dějepis, fyzika, chemie, biologie, ekonomie), SŠ, odbornou literaturu (tabulky, atlasy, encyklopedie), publikace ČSÚ a populárně naučné tituly pro děti a rodiče. Dále nabízíme nástěnné oboustranně laminované tabule v oboru přírodověda, matematika, společenské ...

Nakladatelství Pragma patří k tradičním a největším nakladatelstvím v Česku. Od roku 1992 jsme vydali přes tisíc titulů a stali se jedničkou na trhu esoterické literatury, alternativní medicíny osobního rozvoje a motivace.

Provozujeme nakladatelskou činnost. Nabízíme: - literaturu faktu - životopisné knihy - memoáry - portréty slavných osobností.

Antikvariát v Praze, který se během posledních dvaceti let skoro nezměnil. Tradičně zaměřený na turisty, takže hlavně německé knihy, staré tisky a grafika.

Vydávání učebnic a pracovních sešitů pro: - základní školy praktické a speciální - odborná učiliště.

Nakladatelství Olympia vydává: - obrazové publikace - cizojazyční průvodci - průvodci po zahraničí - sportovní literatura - encyklopedické příručky - populárně naučné knihy - detektivní literatura - knihy pro děti a mládež - fotbalový a hokejový týdeník GÓL.

Vydávání a prodej: - populárně naučné literatury - vysokoškolských a překladových učebnic - slovníků - jazykové literatury - beletrie - poezie.

Nakladatelství, vydavatelství: -knihy pro děti i dospělé pohádky, leporela, výpravné ilustrované publikace, populárně naučná literatura encyklopedie turističtí průvodci odborná literatura učebnice pro všechny typy škol učebnice jazyků slovníky, učební pomůcky pro školy. FRAGMENT DTP*, s.r.o.: ...

V naší výhodné nabídce si můžete on-line objednat knihy z oborů: - alternativní medicína - mezilidské vztahy - zdravý životní styl - esoterická literatura - duchovní literatura - psychotronika - sport - humor - kuchařky - průvodce - literaturu faktu - literaturu umění. AKCE!!! 4 knihy za cenu 2 a aktuální nabídka prémiových ...

Provoz nakladatelství se zaměřením na publikace z oblasti: - právo - ekonomie.

Vydává odborné a populárně naučné knihy o: - zemědělství - lesnictví - veterinářství - potravinářství - hobby literaturu pro zahrádkáře, chovatele, rybáře a zájemce o přírodu.

Nakladatelství zaměřené na vydávání populárně naučné literatury.

Pořadatel veletrhů a výstav, fullservisová reklamní agentura.

Přední světový dodavatel řešení a služeb pro správu a vizuální prezentaci komplexních informací. Intergraph® je vedoucím světovým poskytovatelem technického a geografického softwaru, který zákazníkům umožňuje vizualizovat komplexní data.

Vydavatel týdeníku The Prague Post. Vydavatelství a distribuce: - týdeník The Prague Post. Jediné anglicky psané noviny v České republice s pravidelnou týdenní distribucí. Aktuální informace z: - domova - světa - politiky - ekonomiky - obchodu - kultury.

Nabízím sportovní, reportážní, reklamní a produktové foto a video produkci, autorské fotoobrazy a prodej fotografií z cest po celém světě.

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

Nabízím Vám tyto služby : •střihy dle standardu, nebo podle přání klientů (i kříženci) •střihy přizpůsobené ročnímu období a momentálnímu stavu srsti psa ( letní i zimní délka střihu ) •koupání, fénování •čištění a depilace ušních chloupků •ošetření tlapek a zastřihávání drápků

Fotobanka Fotky&foto - Prodáváme fotky do reklamy, fotografie na propagace, fotky pro podnikání, vektorová grafiky, fotky pro webové stránky, videa, zvuky, fotky celebrity a další. Z celé nabídky našich fotografií také tiskneme plakáty, obrazy a fototapety

Služby: -fotografické práce -grafické práce -produkty pro digitální fotografy -internet, propagace -kompletní servis DTP studia -grafické návrhy -sazba, zlom, sken, osvit -chemický nátisk -digitální nátisk -výroba a tisk firemních tiskovin -tisk výročních zpráv -tisk plakátů

Dělení materiálu: -dělení kovového materiálu, -likvidace kovových konstrukcí včetně vykoupení šrotu a následný odvoz, -rozpálení starých strojů, cisteren a vagonů, -rozpalování mostních a jeřábových konstrukcí.

Poskytujeme outsourcing BOZP a PO. Osoba odborně způsobilá v Bezpečnosti práce a Požární ochraně. Školíme BOZP a PO, řidiče referenty do 3, 5t, práce ve výškách a nad volnou hloubkou, a jiná specializovaná. Školíme rezenční i e-learning formou

Dotační poradkyně a projektová manažerka pro dotace z EU..