Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Informační portál nejen o roztroušené skleróze.

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Nakladatelství vydává duchovní a ezoterickou literaturu..

Plnohodnotné důvěryhodné SSL certifikáty předních světových certifikačních autorit Symantec (VeriSign), GeoTrust, Thawte, Comodo, Trustwave a RapidSSL.

Dobrý den, dovolujeme si Vám představit hlavní náplň naší firmy v oblasti poskytování služeb – kontroly zaměstnanců. V současné době, kdy je každá firma zatěžována mnoha administrativními a jinými povinnostmi, je pro ní výhodný outsourcing činností, které přímo nesouvisí s předmětem jejího působení.

Intrastat - externí zpracování a podání hlášení Intrastat Vedení Intrastatu na profesionální úrovni. Zastupujeme firmy po celé ČR a SK. Vyhněte se pokutě za Intrastat..

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Tvorba software na zakázku. Stavba, návrhy a správa síťových prostředí.

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Informační, rezervační server: -ubytování. -restaurace.

Vývoj, prodej: -software pro PC. Nabízené produkty: SPZ 2002: -komfortní elektronická kniha jízd s možností zpětné rekonstrukce -zpracování a evidence cestovních příkazů a vyúčtování pracovních cest (tuzemských i zahraničních), -kompletní statistika provozu vozidla

Úklid kanceláří, domů a bytů včetně žehlení. Úklid po opravě a stavbě, mytí oken a čištění koberců. Strojní mytí podlah.

Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Prodej dárkových a reklamních předmětů, tiskovin, diářů, fotografií.

Poskytování služeb v oblasti grafiky..

Akreditace mezinárodního sdružení profesionálních překladatelů. Nabízíme vysoce profesionální překlady: - z češtiny do angličtiny - ze slovenštiny do angličtiny - z angličtiny do češtiny. Překlady do angličtiny jsou prováděny profesionálním překladatelem, občanem Velké Británie. Překlady do češtiny provádějí zkušení čeští ...

Nabízíme služby Osobní asistentky, mezinárodně. Poskytujeme komplexní administrativní a asistentskou podporu firmám, CEO, Poslancům, Ministrům a podnikatelům. Služba je postavena na principu najmutí si Osobní Asistentky na částečný úvazek, ad hoc úkoly, pružné a flexibilní s profesními zkušenostmi a znalostí jazyků."

Výroba, prodej, e-shop: -produkty pro podporu prodeje: -stojany. -mincovníky. -poutače. -plexi stojánky.

Nakladatelství Pierot působí na českém knižním trhu již od roku 1993. Zaměřujeme se především na původní, ale i převzaté tituly zejména z oblasti: - cvičebnic a doplňkových učebnic pro základní školy - populárně-naučné literatury a beletrie.

Webdesign, e-shop, SEO, flash - internetové prezentace a všechny jejich součásti. Tvoříme internetové prezentace a aplikace nejen pro střední a velké firmy a instituce, ale i pro menší podnikatele.

Exportní balení na zakázku. Naše společnost poskytuje veškeré služby v oblasti zámořského a vnitrokontinentálního balení: - balení do beden z velkoplošných materiálů (překližka, OSB) - balení do spárových beden - balení na podlahy (palety) - balení výrobků do svazků - fixace v přepravních kontejnerech - výroba atypických palet ...