Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Tvorba informačních systémů zaměřených na právní informace a záznamy o ekonomických subjektech.

Výroba a potisk plastových karet. René Drtina Centrála: Mezi Zahradami 469 250 64 Hovorčovice Mobil: +420 776 354 511

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Oddělení technických překladů, sofwarové lokalizace a DTP: - překlady odborných technických manuálů, příruček a textů - grafické návrhy, elektronické publikování, předtisková příprava a tisk - webové stránky - on-line překlady webových prezentací, návrhy a lokalizace - lokalizace softwaru - zalamování překladů do originálních souborů - ...

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Středoevropská tréninková a konzultační společnost zaměřená na rozvoj zaměstnanců. Služby: - outsourcing tréninkového oddělení, personálního managementu, obchodního managementu, obchodního útvaru - veřejné tréninky: - obchodní dovednosti - vyjednávání - mezilidské vztahy - budování týmu - vedení týmu - zvládání ...

Kosmetický salon nabízí long time liner, microdermabrasion, green peel, Dr.Schrammek kosmetika, Rejuvenace, Epilace.Mezotherapie, Dlouhodobově prodlužovani řas Afroditi, Masže, Denni a večerni ličeni.

Největší česká umělecká agentura. Služby: - exkluzivní zastoupení - zábavné pořady - imitátoři - moderátoři a moderátorky - zpěváci a skupiny (Pop a rock, Latinsko-americká hudba, Country, tramp a folk, revival, taneční hudba, dechová a lidová hudba, jazz, swing, dixieland a evergreeny, opereta, muzikál a šanson, vážná hudba) - ...

Komplexní služby pro Váš domov v Praze a okolí: Úklid: - generální úklidy - jednorázové úklidy - pravidelné úklidy - praní a žehlení prádla - čištění interiérů aut - opravy a údržba nemovitostí.

Zabezpečení správy údržby a oprav bytového a nebytového fondu.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

ROZLET servis distribuce letáků. Expresní služby včetně tisku. Garance kvality a výborné ceny pro každého.

Centrum sdílených služeb. Služby: - digitalizace dokumentů - dokumentový audit - vytěžování dokumentů - optimalizace tiskového prostředí - skenování knih, map a mikrofilmů - IT audit.

Bezpečnostní služby: - pult centralizované ochrany - patrolovací hlídky - osobní stráž - fyzická ostraha - přeprava finanční hotovosti a cenin - bezpečnostní plánování, vyhodnocení rizik - bezpečnostní systémy, kamerové systémy, požární signalizace - sledování a dohledávání odcizených vozidel - partner ONI System.

Webhosting, registrace domén, tvorba stránek, linux.

ERUDIA znalosti obrazem, na adrese www.erudia.cz jsou bezplatně k dispozici stovky videí o podnikání. Získejte rady a tipy od majitelů a manažerů prosperujících firem. V rámci našeho vzdělávacího centra ERUDIA realizujeme projekty dalšího vzdělávání a podpory podnikání s využitím strukturální podpory EU

Úklidová služba Koberce - vysávání - vysávání elektrickým rotačním kartáčem - extraktorové hloubkové čištění - šamponování + extraktorové hloubkové čištění - čištění koberců suchou cestou - odstranění prachových roztočů a alergenů Čalounění - židle, křeslo - postel, pohovka - sedací souprava.

Nakladatelství a vydavatelství farmaceutického časopisu Remedia s dlouholetou tradicí..

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.