Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komerční, reklamní, produktová, svatební, portrétní, rodinná, firemní, módní, reportážní nebo inscenovaná profesionální fotografie, mobilní ateliér,

Poradenství ve tvorbě image, vizáže, v oblasti módy, barevné typologie, líčení, péče o pleť a výchově managementu a zaměstnanců různých firem v přístupu k zákazníkovi.

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Nabízíme již založené ready made společnosti (s.r.o., a.s., SE, dluhopisové nebo offshore společnosti) se 100% splaceným kapitálem, připravené k prodeji. Zajistíme založení nové společnosti a zápis do obchodního rejstříku již do jednoho týdne. Nabízíme poskytnutí sídla firmy na zvolené adrese vč. přebírání a přeposílání pošty a doprovodných ...

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Nabízíme: - komplexní tiskařské, planografické a polygrafické služby. Tiskařské služby: - jednobarevný a vícebarevný tisk - vizitky, letáky, obálky - hlavičkové papíry, formuláře - katalogy, knihy, brožury - manuály, samolepky. Planografické služby: - barevné a černobílé kopírování - XEROX - velkoplošné kopírování A4 až A0 - ...

Reklamní agentura. -kompletní komunikační servis. -public relations.

Celní služby jsou zajišťovány vlastním oddělením celní deklarace

Atelier poskytující profesionální služby v oblasti územní plánování, urbanismus, architektura a pozemní stavitelství. Zpracujeme územní plány, územní studie a urbanistické návrhy. Používáme moderní digitální technologie projektování.

Správa nemovitostí pro majitele družstva, společenství vlastníků bytů. Oblast provozní: - vedení technické evidence domu, bytů a nebytových jednotek - zajištění: - havarijní služby - úklid domu a chodníků - dodávky služeb - údržby a oprav domů, bytů a nebytových prostor - zajištění odstraňování poruch v dodávce vody, ...

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Činnost: -zajišťujeme překlady z cizího jazyka do češtiny a naopak -překlady z cizího jazyka do cizího jazyka. -v případě potřeby překlady dodáme se soudním ověřením.

detektivní služby, vymáhání pohledávek.

Detektivní a inkasní společnost nabízí komplexní detektivní služby, vymáhání pohledávek.

Nabídka architektonických a inženýrských služeb.

Zabývá se pronájmem vlastních komerčních objektů včetně doplňkových služeb a pronájmem garážovacích a odstavných ploch. V současné době nabízíme volné kancelářské prostory, skladovací a výrobní haly.

Komplexní služby v oboru výpočetní techniky: -prodej řešení a komponentů firem Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens, IBM, Cisco, 3Com a Microsoft -instalace produktů -záruční a pozáruční servis -outsorcing -servisní podpora sítí a systémů -vývoje software na zakázku -dodávky a implementace informačních systémů.

Služby: - marketingový výzkum - průzkum trhu.

Dodávky komunikačních serverů a digitálních pobočkových systémů. Implementace technických a programových prostředků počítačové telefonie.

Contract Administration (CA) Současnou pozici na trhu budujeme již od roku 1996, patříme k úzké skupině předních firem poskytujících specializované služby Business Process Outsourcing (BPO) v oblasti správy personální a mzdové agendy.

Provozování residenčních a komerčních realitních služeb: - prodeje - pronájmy - relocation services

Burza společností je makléřský portál, místo pro prodej a koupi firmy, podniku, podnikatelských záměrů či projektů.. Poskytujeme veškeré doprovodné služby spojené se změnou majitele společnosti s důrazem na vlastní vyhledávání investorů tedy zájemců o Váš podnik. Prodáme jak prázdnou firmu tak i společnost v provozu.