Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vývoj, výroba: -informační systémy -webové aplikace -správa hardwaru, serverů, serverových či klientských operačních systémů.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Výkup, prodej, zpracování, likvidace druhotných surovin a odpadů včetně nebezpečných. Kompletní odpadový a kontejnerový servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpady.

Společnost CFD support s.r.o. se zabývá podporou pro Počítačovou mechaniku tekutin (CFD - Computational Fluid Dynamics). Zabýváme se vývojem: - softwaru - matematických modelů - numerických algoritmů - vizualizačních technik - skriptováním - mnoha dalšími činnostmi souvisejícími s numerickými simulacemi fyzikálních dějů.

Zabýváme se vysoce účinnou metodou na odstraňování celulitidy podporovanou stroji a kosmeceutikou od německé firmy Weyergans.

Nabízíme bezbolestnou liposukcí 3. generace (neinvazivní liposukce, kavitace) prodlužování a zhušťování řas, lymfodrenáže a kryolipolýzu.

Provádíme ošetření pleti, hluboké čištění, hydratace, mikrodermabraze, podpora tvorby kolagenu, léčba akné. IPL pulsní světlo - trvalé odstranění chloupků, žilek, pigmentových skvrn. Bezbolestná liposukce, vyhlazení, zpevnění pokožky.

Služby: -architektonická činnost.

Poradenství, služby: - v oblasti plánování a controllingu. Tvorba, prodej, maloobchod: -software pro finanční analýzu.

Činnost: - marketing - výzkum trhu

Reklamní agentura a tiskárna. Sítotisk, plotr, PVC samolepky.

Zabýváme se úklidem domácností, bytových domů i kanceláří.

-manažerské poradenství a služby -ekonomické poradenství -telekomunikační zařízení -evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědu a technickou spolupráci

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Nabídka řešení problémových stavů, identifikace, kvalifikace, analýzy, expertýzy, managementu a outsourcingu řešení problému.

Hlavní směry technologického zaměření firmy: -systémy pro správu a archivaci dokumentů -workflow systémy -znalostní(fulltextové)databáze -systémy pro skenování dokumentů a formulářů včetně využití technologie typu OCR/ICR -systémy pro práci s elektronickými formuláři -tisková řešení z ERP systémů -informační ...

Vydávání časopisu Offroad, Quad a Autoeco.

Poradenství: -manažerské Služby: -optimalizace řízení podniků -organizace změny podniků.

Společnost GAPP System se zaměřuje na problematiku zálohování, migrace a archivace velkých objemů dat. Komplexní řešení založené na ověřeném programovém vybavení a robustní technologii magnetopáskových a optických jukeboxů.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.