Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Psycholog a Psychologické poradenství Jako klinický psycholog nabízím Individuální i párové psychologické poradenství a intervence pro dospělé. Psychologické poradenství Krátkodobé, střednědobé i dlouhodobé psychologické vedení Krizová intervence Rozvoj osobnosti.

Služby: - obchodní činnost organizace obchodních styků a jednání mezi Čínou, Hongkongem a Českou republikou. Pomoc při investiční činnosti v obou směrech. Spolupráce na obchodních, ekonomických a jiných podobných činnostech. - překladatelské služby - realitní činnost - cestování a turistika - jazyková škola - kulturní ...

Zajišťujeme komplexní projektové služby všech stupňů projektové dokumentace administrativních, bytových a průmyslových objektů a inženýrské činnosti. Architektonické a projektové práce: - zpracování architektonických a urbanistických studií - zpracování návrhů stavby - zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí - zpracování ...

Grafické návrhy, ofsetový, malonákladový digitální tisk. Laminování. Vazba knih.

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Grafické studio. Ofsetový tisk. Malonákladový tisk. Tiskařské práce. Knihařské práce.

Nezisková organizace. Síť služeb za účelem podpory obchodních aktivit členských firem. Podpora ekonomicko - obchodní výměny mezi Itálií a Českou republikou, zvýhodňujících vstup italských podniků na český trh.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Grafické studio, digitální fotoateliér. Ofsetový tisk, sítotisk. Velkoplošní tisk, samolepicí řezaná grafika. Výroba: - propagační předměty.

Realitní agentura. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - stavební dozor. Reklamní činnost: - propagace sportovních klubů - vyhledávání sponzorů.

Grafické návrhy. Potisk reklamních předmětů. Realizace: - výzdoba interiéru, exteriéru - veletržní stánky. Uspořádání: - sportovní turnaje - firemní párty - školení - společenská setkání.

Bezpečnostní a detektivní agentura. Agentura Caprata, poskytuje nadstandardní servis a profesionalitu v oblasti bezpečnostního zajišťování: - fyzická ostraha objektů formou obchůzek (dispozici služební pes) - ostraha nákupních center a obchodních domů - fyzické ochrany reprezentativních budov a rezidencí - zajišťování kulturních a ...

Komplexní servis realitní kanceláře, znalecké posudky, správa nemovitostí. Pro zprostředkování prodeje nebo pronájmu nabízíme následující komplexní služby: - nafocení objektu (dle náročnosti možno i profesionálním fotografem) - natočení VHS záznamu - inzertní prezentace (tisk, internet, vlastní prezentace) - vypracování smluv ...

Nabídka služeb v oblasti personálního poradenství, vyhledávání vyššího a top managementu v různých oblastech.

Tvorba vystavování špičkových www stránek a informačních systémů pro Internet (webdesign, webhosting).

Direct marketingová agentura s detailní znalostí českého prostředí. Člen mezinárodní skupiny TNT N.V. (divize Mail) Specialista na 1to1 komunikaci a dialog marketing Multi-Channel Contact centrum Leader v direct marketingové komunikaci CRM Provider. Produkty a služby: Strategický direct marketing. Partner relationship ...

Nabízíme kompletní realitní činnost, prodej, pronájem, převod všech bytů a vlastnictví. Prodej, pronájem a odhady nemovitostí.

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..