Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytneme Vám profesionály z oblasti IT vývoje nebo pro Vás vytvoříme aplikaci na míru. Nabízíme implementaci a podporu našich vlastních aplikací, které zjednoduší Vaše podnikání.

Konzultační společnost a kreativní firma. Působíme v segmentu luxusního zboží a real estate – rezidenční, kancelářské a komerční projekty.

Činnost: - webhosting - tvorba webových stránek - počítačové sítě - VoIP - internet

Developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí. Zprostředkování prodeje a nákupu bytových a nebytových jednotek, rodinných domů a pozemků.

Vývoj webových her na klíč pro mobilní zařízení. IT služby - vzdálený provoz serverů, aplikací a sítí.

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Překladatelské služby a tisky. Služby technické povahy, marketing, koordinace služeb.

SEO agentura - poskytování reklamních služeb

Činnost: - správa a projektování sítí - outsourcing IT - webhosting, serverhosting

Nabízíme webdesignerské služby a DTP. Nabízíme tvorbu CD vizitek.

Reklamní agentura - nabízíme kompletní reklamní služby všem typům klientů.

Poskytovatel informačních systémů v České republice se zaměřením na vývoj aplikací na míru, systémovou integraci, IoT, správu dokumentů a business intelligence. Produkty a služby: - bezpečnost v IT - Business Intelligence - Document Management System - IoT integrátor - IT v zemědělství - mobilní aplikace - Office 365 - software na ...

V současné době se společnost zabývá provozováním aplikací a službami ISP v internetu, zpracováním projektů a poskytování služeb v oblasti bezpečnosti IS/IT a také se intenzivně věnuje rozvoji služeb outsourcingu, kde máme letité zkušenosti. Stěžejním oborem činnost společnosti e-Busines Services a. s. je bezpečnost informačních systémů a ...

Služby: - projekce odpadových technologií - projektování stavebních a technologických celků.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.

Programy nadace: - program East East - vzdělávací programy - občanská společnost - romský program - právní program - veřejná správa - umění a kultura - publikační programy - zdravotnictví.

Prodej a pronájem rodinných domů, bytů, rekreačních objektů i pozemků v Praze a Českých Budějovicích. Zajišťujeme právní servis.

Úklidová firma Specializujeme se na kompletní úklid kancelářských budov, obytných domů a v neposlední řadě i na úklid domácností včetně např. mytí oken. Pro svou práci používáme spolehlivé atestované čistící a dezinfekční prostředky a úklidové stroje od firmy Kächler.