Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní bezpečnostní služby: -ochrana osob a majetku -převoz finančních hotovostí -převoz peněz, cenností -ochrana informací.

Služby: - komplexní řešení správy vozového parku - vedení elektronické knihy jízd - monitoring pohybu vozidel on-line. Car – Monitor CZ, s.r.o poskytuje služby v oboru od roku 2007. Našim posláním je zejména poskytování služeb v oblasti sledování provozu vozidel, jejich zabezpečení a elektronické knihy jízd. K realizaci služeb používáme ...

Vše pro Vaše: - party - oslavy - svatby - narozeniny.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Poradenství v oblastí managementu a lidskych zdrojů, managerský audit. Pořádání tréninkových a výukových seminářů. Kurzy: - komunikační dovednosti - obtížné komunikační situace, vyjednávání a konflikt - prezentační dovednosti, školení školitelů, firemní kultura a media - osobnost manažera - řízení lidí (základní ...

Pronájem velkoplošných párty stanů, zajišťování a pořádání kulturních společenských a sportovních akcí.

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Progresiv s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým, ekonomickým poradenstvím a retail controlilngem.

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Provoz: - digitální minilab - expresní zpracování digitální fotografie.

G4S je vedoucí poskytovatel komplexních bezpečnostních řešení. Své služby zajišťuje ve více než 125 zemích světa a zaměstnává více než 635 000 lidí. V ČR nabízí G4S outsorsing bezpečnostních řešení zejména v následujících oblastech: - převoz a zpracování hotovosti a cenin - obsluha ATM - fyzická ostraha osob a majetku - bezpečnostní ...

Poskytujeme masérské a regenerační služby

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Jak je z jeho názvu patrné, zaměřuje se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na rostlinnou a živočišnou produkci, mechanizaci, ekonomiku a další odvětví. Redakční kolektiv přitom tvoří nejzkušenější čeští zemědělští žurnalisté.

Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Masáž u Vás doma je nový trend jak zvýšit účinky masáže a ušetřit čas. Sportovní masáž, masáž lávovými kameny, havajská masáž a indická masáž.